Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kisebb havazás érkezett ma reggelre a Mátrába és a Bükkbe

2020.02.11. Bata Attila

Ma reggelre befehéredtek az Északi-középhegység magasabb pontjai. Kékestetőn az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint kora délután 3 cm vastagon állt a természetes hó. A webkamerákon látszik, hogy a hólepel Bánkúton is megmaradt délutánra.
Kékestető ma - webkamera: Időkép
Kékestető ma - webkamera: Időkép
A nagy szél és az enyhe idő ellenére jelenleg három magyar síterepen (Eplény, Mátraszentistván és Sátoraljaújhely) lehet síelni. A viharos erejű szél miatt az ülőliftek nem közlekednek.

Péntekre, az üzemelő magyar síterepek, ismét megszervezik a Valentin-napi esti síelést, ahol kisebb ajándékokkal várják a párokat. A pénteki programról, további részletek ismeretében, később beszámolunk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.