Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lackenhof am Ötscher kinyitott a hétvégén

2021.12.08. 2021.12.12. Bata Attila | frissítve: 2021.12.12.

A hamvaiból feltámadt közeli osztrák síterep még csak múlt héten menekült meg a bezárás elől. Érthetően a bizonytalan helyzetben nem folytatták a pályák előkészítését, amíg nem rendeződtek a dolgok. A héten azonban biztossá vált, hogy szombattól (december 11.) ha csak néhány pályával és lifttel is, de megkezdi Lackenhof a téli szezont.
Hóhelyzet a sítúrázók egyik kedvenc terepén
Hóhelyzet a sítúrázók egyik kedvenc terepén
Az üzemelő pályák és felvonók listáját csütörtökön tették közzé. (Eibenkogl és Eibenkoglpiste, illetve Ötscherbahn és Familienabfahrt)

Jegyeket interneten is lehet vásárolni, ahol a 2G-igazolással lehet érvényesíteni a síbérletet, így nem kell ezzel a kasszánál időt tölteni.

A magyar határhoz közeli alsó-ausztriai és stájer pályák nyitásairól itt írtunk, Lackenhof nehézségeiről és az üzemeltetés megoldásáról a lenti cikkekben számoltunk be.

Alsó-Ausztria síterepeire jelenleg itthonról érkezve maradnak az egynapos síelések. A tartományban december 17-től lehet ismét szállást foglalni turisztikai célból.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.