Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ledecká világbajnoki dilemmája: sí vagy snowboard

2018.10.04. Bata Attila

Ester Ledecká, a csehek büszkesége, hihetetlen bravúrt vitt véghez az előző olimpián. Snowboardban esélyeshez méltóan nyert, de azt szinte senki sem gondolta volna, hogy alpesi síben megelőzi az esélyesebb társait. Ezt a ritka bravúrt most nem ismételheti meg: egyidőben rendezik a két világbajnokságot. Választania kell...
Amint korábban írtuk, Ledecká továbbra is vitában áll országa szövetségével, még most sincs érvényes szerződésük a következő szezonra. Kiszivárgott hírek szerint Ledeckának nem tetszik, hogy a szövetség korlátozná azt a jogát, hogy milyen szponzorokat választ magának. Nincs új a Nap alatt, ezt már sok esetben (pl. Lara Gut, Henrik Kristoffersen vagy Anna Fenninger) is láttuk, de mindenhol megoldódtak a dolgok.

Most újabb probléma merült fel, ezúttal a versenynaptár miatt. A snowboard világbajnokságon a parallel óriás-műlesiklást február 4-én rendezik az amerikai Park City síterepén. A síelés super-g versenyét pedig február 5-én a svédországi Are síterepén. Ebben a két számban nyert olimpiai aranyérmet.

Ledecká elmondta, hogy mindkét világbajnokságon szeretett volna indulni, mivel csak kétévente rendezik meg ezeket az eseményeket. Jelenleg még nem tudja melyiken fog indulni, mindkettőre készülni fog. Az is biztos, hogy mindkét eseményre nevezni fog és csak röviddel a világbajnokságok kezdete előtt dönti el, hogy melyiken vesz részt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.