Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton lesz a Libegők Éjszakája, hat hazai helyszínen

2019.06.17. 2019.07.01. sielok.hu | frissítve: 2019.07.01.

Romantikus, hullócsillagos éjszakában tavaly három helyszínen volt lehetőség libegőzésre, idén már hat helyen várják az érdeklődőket! 2019. július 20-án rendezik a Libegők Éjszakáját, amikor 6 magyarországi libegő is nyitva tart majd sötétedés után is.
Tavaly rendezték meg először hazánkban a Libegők Éjszakáját, akkor Eplényben, Sátoraljaújhelyen és Zugligetben lehetett az esti órákban libegőzni. Azóta létesült egy új libegő a Sástónál, valamint két már meglévő létesítmény is csatlakozott a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter kezdeményezéséhez. A Síklaszter elnöke, Fehér Gyula a múlt héten Zugligetben tartott sajtótájékoztatón tette közzé Libegők Éjszakája dátumát és helyszíneit.

2019 évi helyszínek:

  • Zugligeti Libegő és Normafa Park / Budapest
  • Zemplén Kalandpark / Sátoraljaújhely
  • Eplényi Libegő / Kaland Hegy/ Eplény
  • Mátraszentistván / Sípark
  • Libegőpark / Lillafüred
  • Oxygén Kalandpark, Mátra Libegő / Sástó
Szeretettel várnak a szervezők minden érdeklődőt, kirándulót 2019. július 20-án a fenti helyszíneken.

FRISSÍTÉS 2019.07.09.

A budapesti rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2000 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható! A jegyek kizárólag elővételben vásárolhatók meg a készlet erejéig július 3-tól a Zugligeti Libegő völgyállomásán, nyitva tartási időben, 10:00-tól 19:00-ig. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Bővebb infó a BKV honlapján.

Eplényben az Audi Sport 4 üléses felvonó, azaz az Eplényi Libegő reggel 9:00-tól lesz látogatható meghosszabbított nyitva tartással egészen 24:00 óráig. Elővétel, foglalás nem szükséges, a helyszínen lehet majd megvásárolni a jegyeket. A libegőzés mellett ingyenes játékokkal várják az üzemeltetők a családokat, mint például trambulin, ugrálóvár, mászófal, és büfé is nyitva lesz a helyszínen.

Mátraszentistvánban július 20-án nem csak esti programmal készülnek a szervezők. Kicsiket és nagyokat is egyaránt várja az állatsimogató, ahol minipóni, törpeszamár, racka kicsinyek, törpekecske kicsinyek, nyuszi, csirke, kacsa, liba közelében lehetünk majd. Használható lesz a „summertubing” és a varázsszőnyeg is nyitva tartási időben. A Panorámalift délelőtt 11:00-tól egészen 21:00-ig lesz majd nyitva, valamint a Hóhatár hütte is várja majd az éhes / szomjas vendégeket.
A Mátrában, a Sástónál az Oxygen Adrenalin Park aznap a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 10-19 óráig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 10:00 – 24:00-ig üzemel. Külön programmal is készülnek, 21 órakor tűztánc show lesz a Tűzvarázs Produkció előadásában. A bobpálya melletti büfé egészen 24:00 óráig nyitva lesz. Elővételes jegyvásárlás nincs, az aznap, nyitvatartási időben megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegőre való utolsó felszállás 23:30-kor történhet.

Gyere, és csodáld meg az éjszakai Mátrát, és a környék éjjeli fényben úszó településeit! Tiszta időben a naplemente, majd azt követően a gyönyörű csillagos égbolt is feledhetetlen élményt nyújt. A naplemente aznap 20:31-kor várható.

A Zemplén Kalandparkban reggel 9:00-tól meghosszabbított nyitva tartással egészen 24:00-ig lehet majd libegőzni. Jegyelővétel nem szükséges, csak érkezni kell a helyszínre. Retúr jegyet egészen 23:00-ig lehet majd vásárolni.
Folyamatos friss információk az esemény facebook oldalán találhatóak:
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.