Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még öt síterepen lehet síelni Szlovákiában

2014.03.27. Bata Attila

Március utolsó hétvégéje következik és még mindig öt síterep várja a síelőket Szlovákiában. A mostani hóban gyengébb szezon után már az is komoly teljesítménynek tűnik, hogy egyáltalán ki tudnak nyitni erre a hétvégére. Aki útnak indul, szezonvégi hóviszonyokra számítson!
A múlt heti szlovák havazás egy ideig valamennyit javított a szlovák pályák állapotán az ország északi részén, de aki ezen a hétvégén Szlovákiába indul síelni, annak legalább Chopok-délig kell autóznia. Hétközben már csak négy szlovák terep üzemelt (Chopok észak és dél, Tátralomnic, Csorba-tó és Rohács). A hétvégén még lehetett síelni a lengyel határhoz közeli Bachledova-völgyben is, de erre a hétvégére már leromlottak a pályák és nem nyitnak ki. Hétközben zárva tartottak, de hétvégre ismét kinyitnak Martinské Holé pályái is.

Chopok teteje az előző hétvégén (Kép: Funitel v Jasnej - Výstavba)
Chopok teteje az előző hétvégén (Kép: Funitel v Jasnej - Výstavba)
A síterepek olcsóbb jegyárakkal és programokkal próbálják megcélozni azokat, akik még nem vitték le a léceket a pincébe. Bátrabbak Chopokon benevezhetnek a Red Bull futásba, amikor is bakancsban kell odafutni a léchez, majd felcsatolni és golyóban lecsúszni a célba. Csak 300-an indulhatnak és ez lesz a sorozat harmadik versenye az idén Szlovákiában.
Red Bull Homerun Chopokon a hétvégén
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓ
Vila Horal
A Vila Horal Demänova falu szélén található, Jasná sípályától kb. 10 km-re. A Vila Horal összesen 6 csendes, stílusosan berendezett apartmant kínál, egyenként 4-5 személy részére. Az egész házban ingyenes WIFI internet használható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets Four Leaf
Újonnan épült 2 db házikó Chopok északon, közvetlenül az új 14-es kék pálya mellett! Egyszerűen berendezett szobák LCD TV-vel és saját fürdőszobával. Bérelhető szobánként, szintenként, vagy az egész ház is egyben, max 14 fő részére!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.