Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még öt síterepen lehet síelni Szlovákiában

2014.03.27. Bata Attila

Március utolsó hétvégéje következik és még mindig öt síterep várja a síelőket Szlovákiában. A mostani hóban gyengébb szezon után már az is komoly teljesítménynek tűnik, hogy egyáltalán ki tudnak nyitni erre a hétvégére. Aki útnak indul, szezonvégi hóviszonyokra számítson!
A múlt heti szlovák havazás egy ideig valamennyit javított a szlovák pályák állapotán az ország északi részén, de aki ezen a hétvégén Szlovákiába indul síelni, annak legalább Chopok-délig kell autóznia. Hétközben már csak négy szlovák terep üzemelt (Chopok észak és dél, Tátralomnic, Csorba-tó és Rohács). A hétvégén még lehetett síelni a lengyel határhoz közeli Bachledova-völgyben is, de erre a hétvégére már leromlottak a pályák és nem nyitnak ki. Hétközben zárva tartottak, de hétvégre ismét kinyitnak Martinské Holé pályái is.

Chopok teteje az előző hétvégén (Kép: Funitel v Jasnej - Výstavba)
Chopok teteje az előző hétvégén (Kép: Funitel v Jasnej - Výstavba)
A síterepek olcsóbb jegyárakkal és programokkal próbálják megcélozni azokat, akik még nem vitték le a léceket a pincébe. Bátrabbak Chopokon benevezhetnek a Red Bull futásba, amikor is bakancsban kell odafutni a léchez, majd felcsatolni és golyóban lecsúszni a célba. Csak 300-an indulhatnak és ez lesz a sorozat harmadik versenye az idén Szlovákiában.
Red Bull Homerun Chopokon a hétvégén
KOMMENTEK

Szállástippek
Chalets Four Leaf
Újonnan épült 2 db házikó Chopok északon, közvetlenül az új 14-es kék pálya mellett! Egyszerűen berendezett szobák LCD TV-vel és saját fürdőszobával. Bérelhető szobánként, szintenként, vagy az egész ház is egyben, max 14 fő részére!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Liptov csillagcsillag
Hotel Liptov, retro Hotel Chopok északi oldalán, a A3-Grand kabinos közelében 2-4-6 fős szobákkal. A legközelebbi sípálya (10a) 350 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.