Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szavazhatunk az új Normafa Központ funkcióiról

2017.07.12. sielok.hu

A Hegyvidéki Önkormányzat az Eötvös út 48. szám alatti villaépület felújítását tervezi. A Normafához tervezett létesítmény funkcióiról egy internetes kérdőív kitöltésével szavazhatunk.
Az új látogató- és információs központ látványterve | Forrás: Hegyvidéki Önkormányzat
A Hegyvidéki Önkormányzat a Normafa rehabilitációs program keretében az Eötvös út 48. szám alatti, építészeti értékei miatt védett villaépület felújítását, valamint a telken az épülethez kapcsolódóan egy új látogató- és információs központ kialakítását tervezi.

Azt, hogy milyen funkciók legyenek a Normafa „kapujában” elhelyezve, szeretnék a lakossággal közösen kialakítani, ezért egy online kérdőívet tettek közé, ahová várják a véleményeket:

Mi legyen a látogatóközpontban? Sportszer kölcsönző? Sí- és kerékpár szerviz? Gyerekjátszó? Kávézó? WC és pelenkázó? Zuhanyzó? Csomagmegőrző? Kiállítás? Vagy mindez együtt? A jól összeállított kérdőívben X-szel lehet jelölni a kívánt szolgáltatásokat. Az első kérdés kivételével a kérdésekre több válasz is adható, illetve a szabad szöveges mezőbe be lehet írni egyéb javaslatokat is. Éljetek a lehetőséggel! www.hegyvidek.hu/szavazas 
Az új látogató- és információs központ látványterve | Forrás: Hegyvidéki Önkormányzat
Az új látogató- és információs központ látványterve | Forrás: Hegyvidéki Önkormányzat
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.