Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovákia: pénteken nyit Jasná és a Csorba-tó

2017.11.28. Bata Attila

Az előző hétvégén három napra kinyitott Vrátna síterepe, elsőként a szlovákiai síközpontok közül. A mostani hétvégére is lehet már tervezni a szlovákiai síeléseket. Az már biztos, hogy az Alacsony-Tátrában Chopok mindkét oldalán, valamint a Magas-Tátrában a Csorba-tó feletti pályákon is lehet síelni.
Chopokon már régen megkezdték a hóágyúzást, amelyet a hirtelen jött "meleg" miatt a héten két napra félbe is kellett szakítani. A jelenlegi tervek szerint a két oldalon összesen hat pályával várják a síelőket a december 1-i nyitónapon. A várhatóan üzemelő pályákról és liftekről ezen az oldalon lehet tájékozódni.
Chopokon így haladnak a hóágyúzással. Hideg van, ma reggel mínusz 12 fokot mértek, napközben mínusz 6 várható
Chopokon így haladnak a hóágyúzással. Hideg van, ma reggel mínusz 12 fokot mértek, napközben mínusz 6 várható
A Magas-Tátrában is megkezdődik a szezon, először a Csorba-tó felett. Itt az alsó három pályán (Interski, Turistická és Junior) várják a síelőket. Ha minden jól megy, akkor talán egy negyedik pályát (Esíčko) is megnyithatnak. A fenti pályák (Solisko és Furkotka) megnyitására még várni kell, csakúgy, mint a négyszemélyes ülőlift beüzemelésére, amely motorját most javítják Csehországban.

Hóágyúzás tegnap Tátralomnic felett
Tátralomnicon december 9-én kezdődik hivatalosan a szezon, de néhány pálya várhatóan korábban megnyílhat.

Idén is építenek jégtemplomot Tarajkán (Hrebienok). Ezúttal a barcelonai Sagrada Familia katedrális épülete inspirálta a jégszobrászokat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Záhradky apartmanok
Egyszerűen berendezett apartmanok a Chopok északi oldalán, a Záhradky állomásnál találhatóak, karnyújtásnyira az innen induló 2db hatüléses lifttől: A házban 3db 2-9 fős "retró" apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets Four Leaf
Újonnan épült 2 db házikó Chopok északon, közvetlenül az új 14-es kék pálya mellett! Egyszerűen berendezett szobák LCD TV-vel és saját fürdőszobával. Bérelhető szobánként, szintenként, vagy az egész ház is egyben, max 14 fő részére!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Bystrina csillagcsillagcsillag
Erdőszéli wellnesshotel a Deménvölgyben, Chopok-Jasná síterepétől 6,5 km-re. Két-, háromágyas és családi szobák reggelivel, egyéb ellátás a szomszédos étteremben rendelhető. Szolgáltatások: szaunák, pezsgőfürdő, fitneszterem, játszószoba, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.