Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szlovákia: pénteken nyit Jasná és a Csorba-tó

2017.11.28. | Szerző: Bata Attila
Az előző hétvégén három napra kinyitott Vrátna síterepe, elsőként a szlovákiai síközpontok közül. A mostani hétvégére is lehet már tervezni a szlovákiai síeléseket. Az már biztos, hogy az Alacsony-Tátrában Chopok mindkét oldalán, valamint a Magas-Tátrában a Csorba-tó feletti pályákon is lehet síelni.
h i r d e t é s
Chopokon már régen megkezdték a hóágyúzást, amelyet a hirtelen jött "meleg" miatt a héten két napra félbe is kellett szakítani. A jelenlegi tervek szerint a két oldalon összesen hat pályával várják a síelőket a december 1-i nyitónapon. A várhatóan üzemelő pályákról és liftekről ezen az oldalon lehet tájékozódni.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Magas-Tátrában is megkezdődik a szezon, először a Csorba-tó felett. Itt az alsó három pályán (Interski, Turistická és Junior) várják a síelőket. Ha minden jól megy, akkor talán egy negyedik pályát (Esíčko) is megnyithatnak. A fenti pályák (Solisko és Furkotka) megnyitására még várni kell, csakúgy, mint a négyszemélyes ülőlift beüzemelésére, amely motorját most javítják Csehországban.

Hóágyúzás tegnap Tátralomnic felett
Tátralomnicon december 9-én kezdődik hivatalosan a szezon, de néhány pálya várhatóan korábban megnyílhat.

Idén is építenek jégtemplomot Tarajkán (Hrebienok). Ezúttal a barcelonai Sagrada Familia katedrális épülete inspirálta a jégszobrászokat.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »