Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton ezekkel a pályákkal indul a síszezon Jasnán!

2022.12.01. Bata Attila

A szlovák síterep ma közzétette, hogy melyik pályákkal és liftekkel indítja meg a síszezont az első hétvégén.
Készül a pálya szombatra
Készül a pálya szombatra
Az már régóta biztos volt, hogy Chopok-Jasná december 3-án szombaton megkezdi a szezont, most már azt is látjuk, hogy melyik pályákat nyitják meg és melyik sílifteket közlekedtetik. A lenti térképen zölddel jelölték az üzemelő lifteket és pályákat, sárgával a korlátozottan használható pályákat.

A síterep folyamatosan informálta olvasóit arról, hogy állnak a hóágyúzással és a legutolsó tájékoztatás szerint a déli oldalon több pályát is előkészítettek. Ennek ellenére kisebb meglepetés, hogy az első hétvégén csak az északi oldalon lehet síelni, igaz a déli oldalon a Krupová parkoló használható és a kabinossal át lehet jutni az északi oldalra.
Az első nap kínálata. Zölddel az üzemelő pályák és liftek
Az első nap kínálata. Zölddel az üzemelő pályák és liftek
A fenti térképen nem olyan egyszerű az üzemelő pályákat megtalálni, számozásuk szerint a 14-es Lúčky, az 5-ös Turistická, a 2b Majová, a 13-as Biela púť, az 1a Pretekárska és a 2a Májová pályákat nyitják meg. Az utóbbi kettő nem készült el teljesen, így ezeket korlátozottan lehet használni. Összegezve: a Lucky és a Biela Pút részen üzemel 2-2 pálya, amelyet a korlátozottan használható pályák, illetve egy ülőlift (B1-es) köt össze. Az idei szezonban épült új kabinos (A6-os) is közlekedik az első hétvégén.

A bulizósokat szombat este a már beharangozott DJ Ötzi koncert várja.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Záhradky bungaló 116
Egyszerű berendezésű és bútorzatú "retró" fahütték Jasná sípályáitól kb. 50-100 méterre. Két-, három- és négyágyas szobák, társalgó, SAT TV, zuhanyzó, WC, konyha.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Vila Horal
A Vila Horal Demänova falu szélén található, az Alacsony-Tátra északi oldalán, Jasná sípályától kb. 10 km-re. Összesen 6 csendes, stílusosan berendezett apartmant kínál, egyenként 4-5 személy részére. Az egész házban ingyenes WIFI internet használható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Repiská csillagcsillagcsillag
A szálloda egy nagy fenyőerdő közepén található Chopok-észak sípályáitól 3 km-re. Egy- és kétágyas, részben pótágyazható szobái reggelivel, vagy vacsorával foglalhatóak. Wellness: medence élményelemekkel, pezsgőfürdő, háromféle szauna, élményzuhany, fitneszterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.