Menü ≡

Turracher Höhe: keddtől megkezdődik a síszezon!

2018.11.19. | Szerző: Bata Attila
Szokás szerint, az egyik legelső nem gleccser síterepként kezdi meg a szezont az osztrák Turracher Höhe síterepe. És szintén a korábbi gyakorlatnak megfelelően, az első napon ezúttal is csak a Wildkopf lift üzemel és 10 euróba került egyelőre a napijegy.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A síterepen az idén 1,8 millió eurót költöttek el fejlesztésekre, amelynek a nagy része a hóágyú rendszer fejlesztésére ment el. Jutott még 400 ezer euró újabb pályagépekre, valamint 300 ezerért a Kornoch lift völgyállomását újították fel, beleértve a vizes blokkot is. 100 ezer euróból pedig a pályák minőségén javítottak, főleg a Funmountain részen, amelynek egyik eleme a felújított és az alábbi videóban látható XXL Funslope.

Turrach után több terep is tervezi a szezonkezdetet. Erről majd később részletesen írunk. Röviden: november 21-én Obertauern, 22-én Ischgl 50 kilométernyi pályával. November 23-án Hauser Kaibling, illetve Reiteralm, egy nappal később pedig Sportgastein. Ezek közül jelenleg még nem az összes nyitás és dátum százszázalékosan biztos, de napokon belül eldőlnek a dolgok.

Sífutóknak jó hír, hogy az egyik kedvenc osztrák pálya holnaptól már használható:

2018.11.19. 19:32:17 D.Dani
A Hauser Kaibling és Obertauern nem fog kinyitni. A Reiteralm infó honnan van és mennyire friss?
2018.11.20. 06:57:16 WAndrea
Ezek az infók egyenesen a síterepekről érkeznek, itt vannak a szezonnyitó dátumok: https://sielok.hu/szezon/kezdet/ors...zag/ausztria/
Persze van, amikor módosítják, időjárás függvényében. Akkor itt is módosul a táblázat.
2018.11.20. 12:17:12 Bata Attila
Obertauern pénteken nyit! Ez már hivatalos.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »