Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Legjobb női snowboardosunk Új-Zélandon is bizonyított

2012.08.06.

Legjobb női snowboardosunk Új-Zélandon is bizonyított Ezen a nyári hétvégén Gyarmati Panka nemcsak Magyarországnak, hanem Európának is dicsőséget szerzett teljesítményével: harmadik lett a Billabong Bro Down 4 csillagos minősítésű világversenyen, Új-Zélandon.
Hatalmas sikerrel indult Gyarmati Panka 6 hetes Új-Zélandi túrája. A 18 éves lány a legjobb európai versenyzőként harmadik helyen végzett a Billabong Bro Down 4 csillagos minősítésű döntőjén, slope style versenyszámban. Az egri sportoló egyedülálló stílusával és hátraszaltójával lenyűgözte a zsűrit.
Gyarmati Panka ugrása Új-Zélandon
Gyarmati Panka ugrása Új-Zélandon
A World Snowboard Tour állomás szombati versenynapját tökéletes körülmények között rendezték. A szervezők változatos Slope Style pályát építettek korlátokkal, három ugratóval, amely közül az utolsó volt a legveszélyesebb: 20 méternél is hosszabb vízszintes résszel látták el.

Panka a döntő második körében kockáztatott és az első ugratón rápróbált a számára is új trükknek számító Cab 5-re (fordított alapállásból indított 540 fokos fordulat). A taktika bevált, sikerült az új trükk, így magabiztosan adta, a megszokott back hármat és backflip method-ot. Ez utóbbit, amely egy hátraszaltó egy igazán homorítós grabbel, igazi közönségkedvenccé avatta Pankát (ezt a verseny hivatalos sajtóközleménye is kiemeli).

Panka a Bro Down után az ötcsilagos Burton High Fives-on indul, majd a Red Bull Performance Campen vesz részt, a világ legjobbjaival.

Női eredménylista:
1. Christy Prior (NZL)
2. Shelly Gotlieb (NZL)
3. Panka Gyarmati (HUN)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.