Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Különleges szilveszteri "síelős" programokkal várunk!

2021.11.30. Szabó Roland - Rolitúra

Különleges szilveszteri, síelős programok vár mindenkit idén a Rolitúra, 100%-os Covid pénzvisszafizetési garanciával. Gyere velünk, ha aktívan és tartalmasan szeretnéd eltölteni az év utolsó napjait!
Miért különleges? Mert a hóbiztos sípályákon való síelésen kívül fantasztikus ünnepi vacsora, nagy buli, látványos tűzijáték, értékes nyeremények, vicces játékok, hótalpazás, borkóstoló, wellness, sok nevetés, új élmények és barátok várnak. Jelentkezz túráinkra, ha izgalmasan szeretnéd eltölteni a szilvesztert!

Ha unod már a sablonos és erőltetett szilveszteri bulikat és összejöveteleket, vagy az év végi wellnessezést, és valami másra, izgalamasabbra vágynál, esetleg szívesen ismerkednél új emberekkel, akkor tudunk pár jó ötlettel szolgálni mindenki számára! Ha már tél van, akkor használjuk ki azt, és induljunk el a hófödte hegyek irányába, talán nem is olyan messze, mint elsőre gondolnánk. A síelésen kívül szánkózhatunk vagy túrázhatunk is, lényeg, hogy friss levegőn és szép környezetben legyünk és szakadjunk ki a mindennapokból, ezáltal töltődjünk fel és élvezzük az igazi szabadságot, még most, ezekben az időkben is.
Ne zárkózz be! Mozogj a friss levegőn, nevess sokat és érezd jól magad!
Ne zárkózz be! Mozogj a friss levegőn, nevess sokat és érezd jól magad!
Elindulhatunk keleti irányba a csodálatos Hargita hatalmas fenyvesei közé, ahol azt tartják a helyiek, hogy „a sör nem alkohol, az asszony nem ember és a medve nem játék!” Miért pont oda? Mert ott december végén már igazán sok hó szokott lenni és nem mindennapi, fantasztikus környezetben tölthetünk el pár napot 1400 és 1800 méter közötti magasságban, ráadásul ott ilyenkor nemcsak a madarak, de a vírusok sem járnak. Ami viszont biztosan lesz: finom ételek, áfonyapálinka, sípályák, korcsolya és hófánkpálya, traktoros szán, hótalpas túra, sóbánya, szauna, fergeteges szilveszteri buli és minden más, amit Anyukád sem szeretne tudni...
Különleges kalandok a Hargitán
Különleges kalandok a Hargitán
Természetesen elindulhatunk nyugati irányba is, az Alpok legkeletibb havas bércei felé, ahol sok jó sí- és szánkópálya vár ránk, hogy kipróbáljuk azokat. Ha Sopron városát választjuk szállásunknak, akkor sok szempontból jobban járunk, mint egy osztrák lehetőséggel. Ezt nemcsak a kedvezőbb ár indokolja, hanem az is, hogy Sopronban csokigyár és kóstoló, városnézés, wellness lehetőség, borkóstoló, szilveszteri utcabál, gyalog és hótalpas túra, kilátók, és még sok egyéb lehetőség is vár ránk.
De elindulhatunk kis hazánk legmagasabb hegységébe a Mátrába is, ahol jól kezelt, hóágyúzott sípályák és izgalmas túraútvonalak várnak minket. Miután jól kimozogtuk magunkat, jöhet a jól megérdemelt ünnepi vacsora, ami egy igazi felvidéki gasztronómiai bomba lesz, hazánk legszebb és teljesen új rönkházéttermében! Természetesen utána hajnalig ropjuk a táncot, hogy jól induljon a 2022-es év. Ráadás, hogy ebben az esetben SZÉP kártyával is lehet fizetni!

Ne zárkózz be az év végén, mozogj inkább a friss levegőn, közben nevess sokat és érezd jól magad!

Kellemes adventi heteket és meghitt karácsonyi ünnepeket kíván mindenkinek a Rolitúra csapata!
Téged is várnak a Rolitúra szilveszteri programjai!
Téged is várnak a Rolitúra szilveszteri programjai!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.