Hát igazából már nincs mit mondanom. Fazzoletto mindent leírt. :)
Nekünk nem volt gond a franciákkal. Persze, akadtak akikhez bárhogy szóltunk, franciául válaszoltak, de sok pozitív tapasztalatot is zsebre raktunk.
A hely csodálatos, ennyi havat még életemben nem láttam, nekem a pályák is nagyon bejöttek (kivéve a lecsatolós fajták, síelők előnyben!). Az olimpic pálya feledhetetlen, bár igazából Varsban mérföldekkel jobb pályák vannak mint Risoulban. A snowboard parkok is nagyon ütősek. A fenti leginkább az ugratókra épít, van 4 kis kezdő slide elem is. A lenti Jib már elég komoly slideokat meg korlátot tartalmaz (ami azért érdekelne, hogy a hóesés után azok kilátszanak e a hóból? :D)
Rengeteg havat kaptunk a nyakunkba, egyetlen bánat, hogy csak egy fél délelőttön át sütött a napocska.
A 2746m-es tetőre feljutni boarddal igazi kín, mivel csak tárcsás felvonóval érhető el, de a látvány kárpótol. (Sokat ne töltsetek fenn, mert olyan kevés az oxigén, hogy fennalszotok!:D)
Az éjszakai életet inkább a magánbulik vezetik, a Jeti Club-os nagy habpartykat meg magyar bulikat csak hírből hallottuk...
A kauciót teljesen visszakaptuk. A 6fős apartman méretei a francia apartmanokat igazolták. Kicsi, de legalább családias. :D Én nem lakni mentem oda, ezt az apróságot szerintem könnyen el lehet felejteni.
Én visszamennék. :)