Az hétvégén mi is itt próbáltunk síelni snowboardozni,több kevesebb sikerrel. Pénteken az első lassú két üléses után át sétáltunk a három üllős aljához,hogy hurrá végre csúszhatunk. De le állították az orrunk előtt a nagy szél miatt.A két pici tányéros felvonó ugyan még tovább működött de azokhoz nem volt kedvem így arra gondoltam le csúszom a hosszú piros pályán.A pálya enyhe lejtése a rossz hó minőség és az erős szél miatt ez csak gyaloglás szinten működött.Ekkor jött a következő pofon le állították a kettes felvonót is.Így lent ragadtam a parkolóba,pénteki csúszás vége! Szombat reggel kezdés ugyan itt a felvonó áll érdeklődésünkre elmondták menjünk máshová mert valószínűleg ma nem indulnak el.Még jó,hogy 3 napos bérletet vettünk... (állítólag dél körül még is el indultak a felvonok de azt mi már nem élvezhettük)A vasárnap azért némi kép kárpótolt minket.A lehullott rengeteg friss hóban nagyon jó volt csúszni(szerintem minimum 30 cm esett.Ennek ellenére itt -10cm van a hójelentésnél)Sajnálatos módon így sem a pálya nyitva tartása sem a hó viszonyok adatai nem egyeznek meg az itt feltüntetett adatokkal. Őszeségében nagyon jól éreztük magunkat de ez inkább a jó társaságnak volt köszönhető.