Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

vik által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
vik
4 élménybeszámolót írt
4
20 éve tag
2003.12.09. 19:03
Én 2001 márciusában voltam, amikor a hójelentés hihetetlennek tűnő 580 cmt mutatott. Tényleg sok hó volt, de csak 1600 felett. Gyakorlatilag csak a nagy piros pályát lehetett használni, a fekete alján nem volt hó, a többit pedig lavinaveszély miatt tartották zárva. Végig meleg volt és olyan köd, hogy alig láttunk. A rövid idő alatt amikor kitisztult néha és lehetett látni a táj szépsége mellett kitünt hogy a kevés pálya ellenére nagyon komoly terepről van szó. Azon az egy pályán el tudnék egy hetet sielni jó körülmények közt. És a feketére rettentő kíváncsi vagyok. Ja, és lehet pálya mellett is menni, komoly helyek vannak, komoly szakadékokkal szegélyezve. A szél egyébként gyakran gond, a felvonót ilyenkor leállítják, de mindent összevetve én nem hagynám ki.
vik
4 élménybeszámolót írt
4
20 éve tag
2003.12.09. 18:54
Gyönyörű, kis ékszeresdoboz. A baj, hogy a meredekebb pályákban is sok hullám van, és ha az ember nem akar tilitolizni a meredek szakaszok felét tojásban kell átcsúszni. Amúgy jó. Kuriózum a hosszú pálya a tóig. Tényleg hosszú, de hasonlóan változó a meredeksége, az alja elég köves, mert nem ágyúzzák. Érdekes alternatíva lehet Kobla. Mi valamiért kihagytuk. Az árak kultúráltak, a táj gyönyörű, a szlovénok jó fejek. A tömeg sem vészes. Még a nagy kabinnál sem.
vik
4 élménybeszámolót írt
4
20 éve tag
2003.12.09. 18:48
Talán a legjobb: Rysy sport Poprád sétálóutca.
https://www.sportrysy.sk - Magyarul is el lehet boldogulni (sí-lyze stb.) a többi már fotó alapján megy. Végülis lehet hogy van angol verzió is csak nem tünt fel. Én mindig a szlovákot nyomtam. Amúgy tényleg profi bolt, és ki lehet fogni jó áron profi cuccokat.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
vik
4 élménybeszámolót írt
4
20 éve tag
2003.12.09. 18:37
Idén már a déli oldalon is jelöli a térkép az új négyes liftet, valószínű két-három éven belül meglesz. Addig is a felső tányéros marad az megy a legmagasabbra. Kb 10-150 méter a nyereg. A fejlesztések egyébként elkezdődtek. Az első jele, hogy a napijegy már 500 koronánál jár idéntől. Amúgy nyitottak egy új pályát a székes alatt, vagy inkább kiszélesítették mert így is lehetett ott jönni. Ja és állítólag ezt a részt végig lövik majd hóágyúval és ki lesz világítva. Én két hete csak egy árva latemart láttam a felvonóházban árválkodni. Szerintem kicsit kevés arra nagy területre és a lámpákat sem láttam még. Lehet hogy Karácsonyra befejezik és új ágyukat is vesznek. A hely azért így is nagyon jó.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.