Sziasztok B.Ú.É.K. !
Tegnap voltam fent a hegyen.A pálya tényleg ninncs a legjobb formájában.Az ünnepek alatt a tömeg rendesen lekoptatta.Igy nehezen ratrakolható(egy helyen el is kapart rendesen).Most egy kiadós havazás csodát tudna tenni.Sajnos hóágyú nélkül csak az égiekben lehet bízni.Hármunk közül egyikünk sem bánta meg,hogy elmentünk.Egy jót sportoltunk.Szeretjük azt a pályát és nem kritizáljuk,mert nem az üzemeltetőn('' **** felvonós csávó'') múllik,hogy nem első osztályú.Az időjárásnak ő sem tud parancsolni.
The Mule én nem tudom mit szóltatok be a ''felvonós csávónak'', de nem szokott bunkó lenni.Én 3 év alatt nem ilyennek ismertem meg.Még mindig segitett mindenkinek és arra sem emlékszem, hogy valakit felzavart volna gyalog.Tegnap zárás utánn is egy hölgy miatt újra lett indítva a felvonó, de ő sem lett lent hagyva.Még olyanra is emlékszem, hogy egy kezdő sielőt a ratrakkal vitt fel a nap végén.A weboldalra pedig ki van írva,hogy kezdőknek nem nagyon ajánlják(főleg deszkásoknak),de a pálya alsó részén már legalább 5-6 ismerősömmel szeretettem meg a sielést.Egyébként az üzemeltető (Laci) elmondása szerint az a drótkötél könnyen leakad a görgőkről és az órákba telhet mire vissza akasztják rá(már volt rá példa).így 1 ember elronthatja a masik 50 ember szórakozását.
így végszóra Visegrádi pályát kritizálják a rövidsége,túl zsúfoltsága,magas ár miatt.Dobogókőt a kopott pálya miatt,Eplényt ,Mátraszentistvánt hogy még mindig nincs nyitva az összes pálya.Emberek ez Magyarország, nem egy sielő nagyhatalom.Örüljünk annak, hogy tudunk itthon is sielni.Aki többre vágyik ott van Ausztria vagy Szlovákia ott most kivállóak a feltételek!