Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

eFHá által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
eFHá
9 élménybeszámolót írt
9
1 éve tag
2025.04.03. 09:59
Mesebeli, tél közepébe illő fotók!
Előzmény: (WAndrea 222973)
eFHá
9 élménybeszámolót írt
9
1 éve tag
2025.02.03. 07:52
Piros jelölést nem látok, segítenél, hogy melyik a piros pálya a térképen?
Előzmény: (hajbag 222487)
eFHá
9 élménybeszámolót írt
9
1 éve tag
2025.01.26. 08:50
Kimondtad a lényeget: "...amikor lehet".
Ebből van sajnos egyre kevesebb az utóbbi években.
Ezért én biztosan arra törekednék beruházóként, hogy új pályák kialakítása helyett abban a kevés fagyos időszakban, amikor van lehetőség hóágyúzni, minél hatékonyabban, az összes meglévő pályát egyszerre üzemképessé tudjam tenni. Ha ez jelenleg nem megy, hogy fog menni dupla annyi pályával? Persze mindenki azt csinál a beruházásra szánt pénzével, amit akar és az is lehet, hogy erre a problémára is van már terve a tulajdonosnak. (én csak hangosan gondolkodok)
Előzmény: (User12 222389)
eFHá
9 élménybeszámolót írt
9
1 éve tag
2025.01.24. 08:07
Csodálkoznék, ha ez a beruházás megvalósulna. Olyan telek vannak mostanság, hogy már a jelenlegi pályákat sem tudják behavazni.
Előzmény: (User12 222382)
eFHá
9 élménybeszámolót írt
9
1 éve tag
2024.12.20. 08:52
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.
Évek óta várjuk, hogy az 1-es pálya időben megnyisson és teljes széltében használható legyen akkor is, ha az egyik felében épp versenyzők gyakorolnak, vagy verseny zajlik (és hát, ez szinte mindennapos az 1-es pályán). Ugyanis ilyenkor szinte használhatatlan, mivel általában csak fél szélességben van behavazva.
A 2-es pálya keményebb dió, mivel az már - ahogy Gabóca írta is - sajnos természetvédelmi terület és nem lehet ágyúzni.
Én biztosan arra törekednék az üzemeltető helyében, hogy a meredekebb pályák gyarapodjanak a síterületen, a lankásabb pályákból eddig is volt bőven. Ezt akár a jelenleg is hóágyúzható meredek pályák szélesítésével és üzembiztosabbá tételével meg lehetne oldani.
Előzmény: (HJH 221945)
eFHá
9 élménybeszámolót írt
9
1 éve tag
2024.04.25. 06:59
Nem semmi ma reggeli kamera-képek..

https://sielok.hu/webkamerak/kepek/szlovakia/
eFHá
9 élménybeszámolót írt
9
1 éve tag
Topik: Visegrád
2024.01.16. 11:59
Köszi az egyszerre tanulságos/humoros videókat/anekdotákat!

(csatornádra feliratkoztam)
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE