Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Radvanyi84 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Radvanyi84
5 élménybeszámolót írt
5
7 éve tag
2023.12.26. 11:27
Szia. 3 gyereknek plus 1 felnottnek hutteben 1 ebed konnyen elerheti a €100.
Ha az apartmanba van lehetoseg fozesre akkor az sokkal olcsobb tud lenni. Bevasarlast inkabb valamelyik kozelebbi nagyvarosban sokkal olcsobb mint fent a hegyen. Magyarorszagrol nem biztos hogy megeri mar alapanyagokat utaztani. De talalhatsz konkret arakat Google maps hasznalataval is konnyeden!
Radvanyi84
5 élménybeszámolót írt
5
7 éve tag
2021.12.13. 18:22
Cervinia.
Dec 11. tol toltunk nehany napot a csaladdal itt.
Csak az olasz oldalra valtottam berletett, nekem 4 napig boven elegekk az itteni palyak.
2 nap utani tapasztalatok alapjan a palyak nagyon tetszenek, a felvonok teszik a dolgukat en nem rohanok sehova, szoval ha van is egy ket lassabb en elvezem a panoramat rajtuk.
Covid tapasztalatok:
Szallast airbnb foglaltam nem kerdeztek semmit az oltotsagomrol.
Siberletet online vettem az atvetelnel sem kerdeztek semmit a covidrol
Kabinos felvonokban maszkot rakatjak fel az arcra az epuletbe belepesnel.
Ettermekben ha bent fogyasztanal akkor kerik a qr kodot az oltasrol ha kint a teraszon akkor semmit nem kernek.
Egy sajat velemeny a Francia terepekhez kepest hogy itt a szemelyzetnek nem problema idegen nyelven megszolalni.
Radvanyi84
5 élménybeszámolót írt
5
7 éve tag
Topik: Roccaraso
2018.01.05. 20:31
December 17.-től síeltem itt 4 napot. A sipalyak talan fele volt nyitva a termeszetes ho hianya miatt. Viszont a hoagyukat nem feltek hasznalni igy naprol napra not az elerheto sipalyak szama.
Jegy vagy berletvasarlasnal mindenfelekeppen a teljes siterepre valtsunk jegyet. 2 db liftarsasag uzemel es nagyon konyen olyan liftnel talalhatjuk magunkat amire nem lesz jo a jegyunk ha csak az egyikre valtottuk meg. Arban napijegynel 2-3 euro 3 napos berletnel max 6 euro kulombseg. En utolso nap csak napijegyel sieltem es masodik csuszasnal sikerult olyan palyan lemenni ahol a liftre nem volt jo a jegyem es 9 eurot kellet feltoltenem hogy egyszer felvigyenek.
Aremogna felvonoi nagyon regiek es lassuak nagy tomegben itt szerintem eleg nagy sorbanalas es tumultus is kialakulhat foleg a hegytetore felvivo kabinoson es a mellete levo a5 felvonon.
Impianti felvonoi viszont alig par evesek lehetek. Gyorsak modernek.
Palyaknak jelolese szerintem megfelelo. Ha az egesz rendszer nyitva akkor se hiszem hogy terkep nelkul bajban lenne az ember. Meredeksegukre se tudok rosszat megfeleloen szelesek jol kezeltek. Az en kedvenceim a 40 es 39 es palyak. Les arc Vallandry feletti reszhez tudnam oket hasonlitani.
Ha valaki ezen a kornyeken jar es sielni szeretne akar csak 1 napot nagyon ajanlom nem fog csalodni. Felszerelest berlese 1 napra 18 euroert lehetseges kozvetlenul a parkolok kornyeken.
Radvanyi84
5 élménybeszámolót írt
5
7 éve tag
2017.03.12. 21:53
Iden marcius 4.-11. Kozott toltunk itt egy turnust ket cimborammal. Tavaly ugyan itt voltunk 1 hetet es mar akkor eldontottuk hogy iden is ide jovunk vissza. Mi a SKINET en keresztul foglaltunk szallast. 3 fos apartmant szerettunk volna de mivel allitolag az elfogyott mar igy ajanlottak 1 negyfost kb +15€ per foert. Az apartman Vallandryban volt a napaliban 1 kihuzhatos ketszemelyes agy es 1 kis szoba 1 emeletes aggyal. 3 embernek pont megfelelt de 4nek mar csoppet szukos lehet. A legkozelebbi felvonotol talan 100 m re. Reggel be tudtunk a jardan csuszni mivel az elso nap folyamatosan havazott hazafele az egyikunknek aki bordal volt talan 25 m kellettsetalnia mi leccel az ajtotol ajtoig sieltunk.
Mi direkt Vallandryba mentunk vissza mivel a falu felett tobb piros palya is talalhato. A palyak nagy resze a fenyvesben fut csak a felso harmada nyulik tul az erdohataron.
Tavaly 6 napbol 6 szikrazo napsutesben bejartuk a Les Arcsi es a La Plagnei oldalt is es akkor mar feltunt hogy a palyak az erdos reszen ahol a legmeredekebbek a plus fokok es delutani tomeg ellenere nagyon strapabirok. Delutan azert vannak rengetegen mert Vallandryban van az egyik allomasa a La Plagnet osszekoto liftnek. Delutan igy elegge figyelni kell ahol a pirosak keresztezzik a keket mert sok a 'turista'.
Iden vasarnap delutan elkezdet havazni es szerda reggelig 70 cm fris ho hullott. Mi Vasarnaptol szerdaig csak ezt a reszt sieltuk igaz a havazas miatg egesz heten 4 szintu lavinaveszely volt ervenybe. Hetfon Kedden par palya le is volt zarva a magasabb helyeken. A ho nem jart viharral es a latotavolsag is meg megfelelo volt az egesz napi sieleshez. Minden este a palyak ratrakolva voltak de a mivel folyamatosan esett reggelente igy is 15 20 fris ho vvolt a palyakon. Mi ezt ki is hasznaltuk es minden reggel elsokent mentunk fel. Eloszor a Vallandry lift nyitott 9kor ami egy regebbi 4 uleses de mi csak napi 1 szer hasznaltuk, mivel 9 15 kor nyitott a Grizly ami egy 6 ferohelyes gyorsabb es magasabbra vissz. Max varakozas 3 perc voltak ezeken. Vallandryban a 3. Liftet visszont egyaltalan nem hasznaltuk mivel ez pont a La Plagnbol erkezo liftnel van itt kialakulnak nagyobb sorok is. A fris honak koszonhetoen rengeteget lehetet palyan kivul is sielni amit rengetegen ki is hasznaltak.
Csutortok Penteken atmentunk a Les Arcs 2000 oldalra ahol joval tobben voltak de ez koszonheto a jo ido bekoszontenek. Amugy rengeteg palya felvono kicsi 3 4 6 os ket gabinos ami a a siterep legmagasabb pontjara-Aiguille Rougera- vissz. Itt vartunk a legtobbet de Arcs 2000 rol igy is 1 ora alatt felertunk ami szerintem elfogadhato volt mivel a turnus alatt csak ezen a ket napon volt nyitva igy mindenki ekkor probalt felmenni.
A csucsrol vezett egy eleg hosszu fekete piros kombinacioju palya Villaroger nevu faluba amit erdemes vegigcsuszni mivel nem sok helyen lehet 3220m rol 1200 ra lecsuszni egyhuzamba.
Eleg hosszura sikerult de meg eleg fris az elmeny es sokmindent irhatnek. De az egy hatalmas siterep rengeteg lehetossegel ugyhogy aki szeretne ide elmenni annak csak ajanlani tudom. Mi masodjara voltunk itt de lehet jovore is visszaterunk.
Radvanyi84
5 élménybeszámolót írt
5
7 éve tag
2017.02.05. 10:44
Üdv.
Mi már vagy 5 éve járunk síelni Londonból egy barati társaság. Eddig mindig Franciabán voltunk. Idén pont a héten foglaltam Paradiskire a Les Arcsi oldalrá a sieljunk.hu-on keresztül. 6 an voltunk mindig de a idei évre csak 3 an maradtunk. Eddig mindig innen mentünk kocsival mivel 6 főre az bérlés +komp+autópálya díj + üzemanyag olcsóbban kijot mint a rep jegy nagyborondok transfer combo. Marseille be repülunk ed csak onan bereljuk a kocsit nekünk így a legolcsib most igy.Mivel mi már lefoglaltunk mindent nem tudok nektek semmit ajánlani.
Örülök hogy lét 1 ilyen topic szerintem fog még mas is jelentkezni
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.