Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

DonCosta által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (10)Időben csökkenő Időben csökkenő
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2024.02.26. 09:55
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatokat.
Még lenne két gyakorlati kérdésem: bankkártyával mennyire lehet fizetni úgy általában? Másik, hogy van ott Bialkán olyan normál bank-automata ami nem ez a lehúzós EURO-ATM?

Közben még felmerült az utazással kapcsolatban is egy kérdés: mi Budapest környékéről indulunk, a Waze-Google Miskolc-Kassa útirányt javasol, de az 110km-el hosszabb mint a Salgótarján-Rimaszombat irány. Valóban megéri körben az autópályán menni? Van tapasztalat egyikkel-másikkal esetleg?

Köszönöm előre is!
Előzmény: (oragod 220929)
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2024.02.24. 17:32
Köszi az új infókat! Mi csütörtökön tervezünk menni és lesem én is minden nap, hogy állnak a pályák. Jól tudom, hogy ezzel a hétvégével vége a síszünetnek Lengyelországban? Amúgy mennyire vannak sorok a lifteknél jelenleg? Azt pont nem mutatják a webkamerák...
Előzmény: (oragod 220910)
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2022.03.01. 12:10
Köszönöm! Igen síelés miatt kérdeztem, hétvégén szeretnénk menni. Ezeken kívül ha jól tudom még egy regisztrálás kell itt: https://korona.gov.sk/ehranica/
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2022.03.01. 11:39
Sziasztok!

Szlovákiában az oltottságot igazolni elég az oltási igazolvány (van 3 oltásom, mindegyik EU-ban elismert), vagy ki kell nyomtatni valamit még hozzá?
Másik kérdés: maszkkal kapcsolatban van valami extra kötelezettség (pl FFP maszk stb)?

Köszi!
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
Topik: Donovaly
2020.02.24. 20:17
Egyetértek Observer fórumtárssal. Mi épp itt vagyunk Donovaly/Dóval-on. Tegnap pocsék idő volt, végig zuhogott az eső. Hajnalra havazásra váltott, reggelre pedig minden lefagyott. Kicsit féltem is látva a reggeli pályákat, hogy itt hogy lehet síelni gyerekekkel, mikor minden jeges. Az üzemeltetők azonban tették a dolgukat, délelőtt ahol kellett a ratrakkal síelhetővé varázsolták a pályákat. Gyönyörű idő volt,egész nap síeltünk a kék oldalon, szinte minden pálya működött. A felvonóknál nagyon segítőkészek a kezelők. Amint látták,hogy gyerekkel vagyok és próbálok segíteni neki elkapni a tányérost, rögtön jelezték, hogy hagyjam, majd ők intézik. Már volt hogy direkt lemaradtam, hogy lássam egyedül hogy boldogul, de még 3-4 körön keresztül segédkeztek amíg nem látták, hogy már magabiztosan áll oda.
Rengeteg magyar volt kint. Érzésre a társaság fele magyarul beszélt. A személyzet némelyike is tudott magyarul de aki nem, azzal is lehetett kommunikálni angolul és mindenki nagyon segítőkész volt. Szívesen jövünk ide máskor is, a gyerekek is imádják!
Előzmény: (Observer 208585)
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2017.09.27. 11:43
Egy apró hibát szeretnék jelezni: ha egy szállásnál ajánlatot szeretnék kérni, a "Egyéni igények: ellátás, szobatípus, stb." szabad szöveges blokkban nem lehet a kurzor nyilakkal mozogni. (pl javítani akarok valamit a leírt szövegben) Ha ezzel próbálkoznék (nyíl billentyű lenyomása) a szálláshoz tartozó képeket kezdi sorban megjeleníteni.
Előzmény: (zadmin 195754)
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
Topik: Donovaly
2016.12.14. 17:15
Köszönöm a választ és a további infókat is!
Előzmény: (bokaresz 191004)
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
Topik: Donovaly
2016.12.14. 10:20
Sziasztok!

Szombatra mi is tervezzük, hogy megyünk a három gyerekkel. Még nem jártam ott, ezért szeretném kérdezni, hogy a bérleteket bankkártyával is tudom fizetni a helyszinen, vagy csak kp? Azt tudom, hogy kedvezményesen lehetne venni Budapesten az utazási irodánál, de nem esik útba, a 10 EUR -os jegyre nincs további kedvezmény és azt sem tudom a kicsi lányom mennyire fogja bírni. Tehát nem venném meg előre ha nincs olyan ok amiről nem tudok.

Bármilyen friss információt szívesen veszek akár ezzel akár általánosságban Donovalyval kapcsolatban.

Köszönöm!
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2016.03.17. 11:39
Mi is ott voltunk a hosszú hétvégén. Csak megerősíteni tudom a már leírtakat. Kiváló családi síterep, nagyon jó állapotú pályákkal. Az árak is közel állnak a magyarországihoz és a környezet, a táj fantasztikus.

Annak ellenére, hogy ez a fórum egyáltalán nem pörgött, nagyon sok magyar volt kint, és sok mosolygós arcot láttam a nap végén. Köztük a 8 illetve 6 éves lányaimét is akikkel először voltunk külföldön síelni (szeptemberben kezdtek el műanyag pályán tanulni és Eplény után ez volt a második igazi találkozás a hóval). Vogel-ről valóban elmondható, hogy családi síterepnek kiváló. Mivel nem túl bonyolult a pályarendszer így bátran engedhettem őket előre, a már ismert pályákon, nem kellett félni, hogy elkeverednek. A nagy kedvenc a hosszú 4-es pálya volt, annak is a bal oldali dimbes-dombos ága.
A hó minősége kiváló, a pályákra jutó sielők száma is ideális, sorbanállás gyakorlatilag nem volt. A hütte árak is barátságosak: 6 EUR egy óriás hamburger (amit egy felnőtt is komoly rákészüléssel tud legyűrni a mérete miatt) 5 EUR a tartalmas leves ami egytál ételnek beillet annyira tömény volt.
Nagyon pozitív élményekkel zártuk ezt a pár napot, biztosan visszajövünk ide még.
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2016.02.10. 11:36
Sziasztok!

Március 15.-i hosszúhétvégére tervezünk menni. Van valakinek friss élménye/tapasztalata a helyszínről? A legutóbbi hozzászólás egy éve volt...
Azt látom, hogy itt az oldalon a hó adatok sem igazán stimmelnek. A honlapojukon 130 cm havat mutat, és az elmúlt napokban kb 50 cm hullott! :) Ez jó hír, mert kicsit aggódtam hogy nem lesz hó márciusra. Ha így folytatja a havazás talán van esély.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.