Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
DonCosta
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2020.02.24. 20:17
Egyetértek Observer fórumtárssal. Mi épp itt vagyunk Donovaly/Dóval-on. Tegnap pocsék idő volt, végig zuhogott az eső. Hajnalra havazásra váltott, reggelre pedig minden lefagyott. Kicsit féltem is látva a reggeli pályákat, hogy itt hogy lehet síelni gyerekekkel, mikor minden jeges. Az üzemeltetők azonban tették a dolgukat, délelőtt ahol kellett a ratrakkal síelhetővé varázsolták a pályákat. Gyönyörű idő volt,egész nap síeltünk a kék oldalon, szinte minden pálya működött. A felvonóknál nagyon segítőkészek a kezelők. Amint látták,hogy gyerekkel vagyok és próbálok segíteni neki elkapni a tányérost, rögtön jelezték, hogy hagyjam, majd ők intézik. Már volt hogy direkt lemaradtam, hogy lássam egyedül hogy boldogul, de még 3-4 körön keresztül segédkeztek amíg nem látták, hogy már magabiztosan áll oda.
Rengeteg magyar volt kint. Érzésre a társaság fele magyarul beszélt. A személyzet némelyike is tudott magyarul de aki nem, azzal is lehetett kommunikálni angolul és mindenki nagyon segítőkész volt. Szívesen jövünk ide máskor is, a gyerekek is imádják!
Előzmény: (Observer 208585)
Observer
485 élménybeszámolót írt
485
19 éve tag
2020.02.24. 10:09
Egyszerűen nem értem, miért kell pánikot kelteni, hogy elfogyott a hó. Lehet, hogy nem 10/10-es hóviszonyok uralkodnak, de ha ránézel a webkamerára, látszik, hogy még a pályán kívüli részek is havasak...
2020-02-24-10h09-35.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.