Kedves László!
Több kérdésem is van,köszi a lehetőséget! Mi 14 felnőtt és 2 (hét éves )gyerekes csapat vagyunk,erre kértem a szállást,amit visszaigazoltak,és le is foglaltam.Most nagyon szeretne hozzánk csatlakozni még 2 felnőtt.A leírtak szerint talán elférnénk,de nem okoz ez problémát ott kint?Egyáltalán,hogy kapunk ott kulcsot? vagy ott is rá tudunk fizetni?Vendégkártyát adnak automatikusan,vagy kérni kell?Hűtőkapacitás(fagyasztó) mekkora,mert mi önellátásra rendezkedünk be,általában csak pékárut szerzünk be helyben,de ehhez nagyobb hűtő-fagyasztó szükséges! Mikró van? Kandalló vagy cserépkályha van,ha igen,fa hozzá vehető,kérhető? A leírás szerint közel van Bad Kleinkirchen,voltatok ott,ha igen,melyik fürdőt ajánljátok?
Jó sok mindent rádzúdítottam,bocsi,de mi eddig mindig Klippitzre jártunk,ott már mindennel tisztában vagyunk,ha az ember először megy idegen helyre,és pláne nagy csapatot szervez be,kicsit aggódik,maga miatt is persze,de a többiek miatt méginkább,mert ha rosszul sül el,mégiscsak ő a "bűnbak".
Köszi