Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Obertauern topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
vh
248 élménybeszámolót írt
248
18 éve tag
2012.02.15. 13:28
Vágom!
Elmegyek korábban, vagy később. Utána módosítok a véleményemen, ha más lesz a helyzet. Nem szokásom leszólni semmilyen helyet, csak a benyomásomat írtam le, igaz, egy nap alapján lehet, hogy elhamarkodott dolog véleményt alkotni.
A G2-t sajnos nem tudtam kipróbálni, mert gyerekkel voltam, de gondolom te sem tolod rajta reggeltől estig, bár azt hiszem, ott tényleg kevesen vannak. ;-)
Köszönöm az eligazítást nektek, igazatok van, valóban több napot kell eltölteni valahol, hogy objektív képet alkothass. Hátha nemsokára OT-fun leszek?
Előzmény: (maci-laci 134491)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2012.02.15. 11:25
OT egy nagy katlan amit teljesen körbe lehet síelni (bár az igaz, hogy vannak botos részek) így ebből adódik, hogy a pályák érintik egymást. Amennyiben nem kereszteznék akkor nem lehetne a kört megcsinálni :) Talán nem szerénytelenség ha azt mondom jól ismerem a terepet (bár nem annyira mint Zsolt a Fantom ) de bizton állítom, hogy legzsúfoltabb napokon is talál az ember olyan eldugott pályát ahol a kutya sincs. Természetesen a felkapott részeken kialakulnak sorok de van alternatíva ennek kiküszöbölésére. Menjetek egyszer december elején vagy március végén és más lesz a benyomásod. A tömeg ellen legjobb választás a G2 ahol garantáltan mindig kevesen vannak :) :).
Előzmény: (vh 134484)
vh
248 élménybeszámolót írt
248
18 éve tag
2012.02.15. 10:11
Üdv!
Nem teljesen pontosan fogalmaztam az egymást keresztező pályákkal. A nagy létszámú síelő egymást keresztező választása volt az, ami nem tetszett, és a pályákon nagyobb volt a négyzetméterenkénti emberszám, mint amit szeretek. Igaz, ez nem versenypálya, ahol csak te vagy, és az is igaz, hogy kerüld ki a másikat, de ez van.
Volt olyan lift, ahol elég sokat várakoztunk, ezt megint csak a nagy létszámú vendég okozta, ami a központ szempontjából persze jó, meg a hely felkapottságát is jelzi.
Ha valahol sokan vannak, az biztosan jó hely, de nekem nem jött be, éppen a rengeteg sporttárs miatt.
Ez persze csak egy vélemény, ne kövezz meg, ha így éreztem.
;-)
Tihanyi Zsolt, Kalandbázis
172 élménybeszámolót írt
172
17 éve tag
2012.02.14. 20:16
Egy kérdést ha megengedsz, melyik frekventált felvonókra gondolsz? És gondolkodóba estem, hogy hol is van az a sok rövid, egymást keresztező pálya...
Előzmény: (vh 134350)
vh
248 élménybeszámolót írt
248
18 éve tag
2012.02.14. 10:51
Egy kicsit egyetértek az előző hozzászólással. Az elmúlt héten voltam a régióban immáron másodszor. Az első alkalommal sem OT volt számomra a legjobb. Nagyon tetszett a panoráma, ami a csúcsokról elénk tárult, gyönyörű a hely. Klassz volt a sok hó, de nagyon nem tetszett, hogy a frekventált felvonóknál elég sokat (más terepeken tapasztalt várakozási időpontokhoz képest) kellett álldogálni. Nem tetszett az egymást keresztező sok rövid pálya.
Én is úgy érzem, nagyon jó a reklám, ami miatt mennek az emberek. Ízlések és pofonok persze különbözőek, de nekem az Aineck és a Grosseck is jobban tetszett. Az utolsó napra nem is ide mentünk vissza.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.