Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Melyik a jobb: a karving vagy a párhuzamos-farolós technika? topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
318 élménybeszámolót írt
318
4 éve tag
2020.11.15. 16:04
Szia Keskesonka!Igazad van ez nem merult fel bennem...nem tudom mi az az Eurotest sem...csak azt tudom hogy mi az egyenes stabil testtartas probalok ugy sielni meg van a torogetos,/terd csipo..stb../ gornyedos stilus..lehet lassan nyugodtan is szep stabilan biztonsagosan sielni.Mozdulatsor ,elore-hatra.jobbra-balra,le es fel!!!Tekeres csavaras torogates az nincs benne!!Terded csipod nem orul neki!!!

Eurotestet nem ismerem..de ketfele edzo van a #1Commercial az oktat igazgat amig fizeted!Vannak testuletek szervezetek..stb..adnak vizsgakat bizonyitvanyokat engedelyeket...stb..

#2 Aztan van egy ket ember kb 20-30 a vilagon aki nagyon tud sielni es oktatni..vagy csak az egyiket..na oda nagyon nehez bekerulni!!!Csak ha szerencsed vagy igen sok penzed van..s ha ott tanulsz akkor kinyilik a szemed!!! DE NAGYON!!!

Ennek aztan van hatranya is sajnos sosem fogok ugy sielni ahogy szeretnek..kinylik a szemed latod azt ami elotte jonak szepnek tunt hogy borzaszto..En mindig kuzdos tipus voltam engem szorakoztat a kihivas...szoval meglatjuk mire jutok!!

a Jo hogy hulyesegeket nem csinalok meg akkor sem ha valaki lobogtatja a papirjait hogy O szakedzo meg ilyen olyan vizsgalya van cask nevetek..

latom hova akarok eljutni es hogyan...hogy meddig jutok az ..sajnos..kerdeses!!!

Visszaterve a videora amit kuldtel..hat hogy mondjam ..probaljak csinalni de mivel nem tudjak mit ....ahogy a cigany mondta!!:-"valami van de nem az igazsi!!!".....

ezek szamomra epito jelleguke nem szeretnek haragot meg semmi mast!!aHOGY IRTAM IS REMEK SIELO A ..Magas szintu akrobatikus sieles...ezt egy baratom fogalmazta meg igy..teljesen helyenvalo!!Rengeteg ember almaban is szeretne ugy sielni mint Geri!!!
keskesonka
181 élménybeszámolót írt
181
16 éve tag
2020.11.15. 10:14
Endre, az nem merült fel benned, hogy ezen a szinten nem azert sieli valaki ezt mert ezt tudja, hanem mert ezt akarja?

Ha megkerned, hogy sielje meg neked ami a kepeken van megsielne... Pont ezert nem amator. Mast siel palyaban es szabadsielesben. Eurotestrol hallottal mar? Igy kell menni hozza:

Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


Nem WC szint, de kozel van. Az elozo videon szereplo oktatonak megvan...
Előzmény: (endre77 209792)
endre77
318 élménybeszámolót írt
318
4 éve tag
2020.11.15. 01:04
T Zoli!

Nem tudom latsz-e? kulombseget!nem roviditik mind a ket labat es nem allnak fel kanyarvalltas kozott!!Forditva sielnek!!!A kulso labrol elveszi a nyomastbeguggol hatra neha majdnem hanyattesik mert a visszarugo lec kilovi!!Aztan beledol az uj kanyarba lefele a lejton!!s ahogy dol be ugy egyenesedik es mar huzza is fel a belso labat maskent nem dol be..egy hosszu lab a lenti azon van a fo suly es e belso rovidul igy lesz egyens testtel doleszog!!!Nem ket labbal beguggolva es torogetni csipot labat!!!S foleg nem felallni tehermentesiteni kanyarok kozott!!!!Szoval teljesn ellentetes a Geri es mas Tomeg-oktatoval tanitottakkal!!!..Hat ennyi!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.