Visegrád síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
elsőelőzőkövetkezőutolsó
laponként:
összesen 2185
, rendezés:
Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  szivakandrasFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.13. 10:38
(Üzenetazonosító: 215277)
szivakandras Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2020.01.13.

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Rezső, szégyenre semmi ok! Ti aztán mindent megtettetek. Talán inkább másoknak kellene szégyellniük magukat.

Sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy bármibe beleszólhassak. Csak amatőr sportolóként figyelem a dolgokat.

Tényleg csodálatos érzés, amikor a magyar labdarúgó válogatott foggal-körömmel, helyenként kihívóan durva szabálytalanságokkal védekezik a franciák ellen a világszinten is hipermodern stadionunkban, majd berúg egy mák gólt és döntetlent ér el. Örömkönnyeimmel küszködve én is felállva elénekeltem a magyar himnuszt. Hogy aztán az óriási Stadion utána 10 évig kong az ürességtől, az nem gond, hiszen a magánéletben is előfordul, hogy az ember néha marhaságokra dobja ki a pénzt.

Óriási büszkeséggel tölt el az is, hogy egyéniben olimpiai negyedik helyezett női kajakosunk mostantól havi hárommillió forint járadékot fog kapni élete végéig. Megérdemli. (csak zárójelben jegyzem meg, hogy a harmadik helyezett norvég hölgy amatőr sportoló, szobafestő és fél év fizetés nélküli szabadságot vett ki az olimpiai felkészülésre. A harmadik helyért 3000 euronak megfelelő összeget kapott),

Bejelentették, hogy a sport stratégiai ágazat.

Nagyszerű! Imádom a focit és már sportágakat, például a kajak-kenut is.

Viszont a fentiekből arra következtetek, hogy bőven van pénz.

Rendben van, eddig költöttünk az élsportra, mostantól viszont el lehetne kezdeni önteni a pénzt a tömegsportba. Ha csak a fejet tápláljuk és a testet nem, akkor a test elsorvad és a fej is elpusztul.

Egy stadion árából hozzávetőlegesen két sícsarnokot lehetne felépíteni 400-400 m-es pályával, mondjuk a Budapesten, amelyek tuti, hogy állandóan tele lennének és rentábilisan működnének (egy bevásárlóközponttal egybeépítve, mint más országokban). És ezek a létesítmények az emberek egészségét szolgálnák.

Vagy hasonló nagyságrendű vissza nem térítendő támogatást kellene adni a magyarországi sípályáknak. Akkor 10 -12 fokokban tényleg nem kellene leállni. Számtalanszor előfordult már, hogy amikor megérkeztünk Murauba húsvét előtt, délben plusz 21 fokot mutatott a hőmérő a pálya mellett, estére visszadermedt plusz 5 fokra, de amíg ott voltunk 10 napon keresztül, kiválóan lehetett sielni. És utána is még két hétig.

Ugyanezt meg lehetne valósítani Visegrádon is. Mert szép, szép az élsport, de ugyanilyen szép a tömegsport is. Az északi államokban ahogy leesik a hó, sífutók ezrei lepik el a tájat. Oroszországban egyes munkahelyeken minden dolgozónak jó minőségű sífutó felszerelést biztosítanak és hétvégeken az emberek családostul mennek sífutni az erre a célra fenntartott gyönyőrű erdős területre, amit ők úgy neveznek, hogy "Zóna otdiha", géppel kialakított nyomvonallal. Van, aki sífutóléccel jár a munkahelyére (ez nem blabla, egy évig volt szerencsém volt dolgozni).

De nem kell olyan messzire menni. Ott van Szlovákia. Családok nagypapától az unokáig bezárólag együtt járnak síelni. Van is olimpiai bajnokuk.

Mindezt nem azért írtam, hogy vitát generáljak és többen nekem essenek a fórumon.

Csak így látom a dolgokat. Nekem, mint amatőr sportkedvelőnek nagyon nem mindegy, hogy 44-szer (tavaly) vagy csak 30-szor (ebben a szezonban) vagy megfelelő fejlesztések esetén akár 70-80- szor síelhetek Visegrádon. Gondolom ezzel mások is így vannak.

Reménykedjünk egy hidegbetörésben.
Feladó:  gyulimuli2FérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.13. 08:53
(Üzenetazonosító: 215270)
gyulimuli2 Hozzászólások: 200
Regisztrált: 2007.09.28.

Rezső ne szégyelld magad ti amikor csak lehet mindent megtesztek hogy mi jól érezzük magunkat. Sokszor látom csapatod szó szerint éjjel nappali munkáját innen szemből a túloldalról Azért jó lett volna még egyet randalírozni Visegrádon mert az idei év betegség miatt nem úgy sikerült de most már minden oké..Tudjuk hogy a lehetőségek egyenlőre ilyenek és nagyon reméljük hogy a következő szezonra időben elkészül minden tervetek. Ehhez kívánunk sok erőt kitartást és egészséget, találka jövőre a MINIGLECCSEREN. Üdv Gyula
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.13. 07:36
(Üzenetazonosító: 215269)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kicsit szégyellem magam, hogy 3 helyen dübörögnek a hóágyúk, mi meg alszunk, de egy éjszaka kevés 3 pálya helyreállításához, a mostani hóágyús kapacitásunkkal!

A Parkerdő által ígért beruházás után, a kb 4-szeresére megnövelt hóágyús kapacitásunkkal, egyrészt be sem kellett volna zárnunk, vagy egy éjszaka alatt, a mostani állapotból, működőképes pályákat tudtunk volna csinálni.

Reméljük visszajön még februárban a keményebb téli időjárás, és ha nem, akkor a következő télen, az ígért beruházással, már nem lesznek ilyen gondjaink.

https://parkerdo.hu/aktiv-es-okotur...isztikai-fejlesztesek/#1639396935973-c24683ef...

Üdv, egy reménybeli gleccser üzemeltető!
h i r d e t é s
Feladó:  szivakandrasFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.12. 08:59
(Üzenetazonosító: 215251)
szivakandras Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2020.01.13.

3 éjszakai hóágyúzással talán meg lehetne nyitni a nagy pályát egy lift-nyomvonallal. Még mehetne egy akár hétig is. Most nem is kellene ratrakolni.
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.07. 07:49
(Üzenetazonosító: 215122)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Átmenetileg bezártuk a pályákat!

A rendkívüli időjárás miatt (meleg eső és szél), átmenetileg be kellett zárni a pályákat. Ilyen körülmények között nem tudunk a 10 tonnás géppel a pályán dolgozni, meg kell várnunk a következő hideg időszak bejövetelét, amikor hóágyúzással és gépi munkával felújítjuk a pályák felületét.
Egyedül a síiskolás, előre tervezett csoportjaink működnek esténként, azokon a pályákon, ahol műanyag borítás van a hó alatt.

Reméljük minél több hó átvészeli a meleg időszakot, pénteken már jeleznek hideget, amint látjuk az alagút végét, jelentkezek. Tavaly is volt ennyi üzemszünet, utána még bőven üzemeltünk február végéig.

Addig is még több magyar pálya nyitva van, használjátok ki ott a lehetőséget!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.06. 08:18
(Üzenetazonosító: 215104)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Napos idő, kevés széllel, ma sem lesznek sokan nálunk!

Tegnap már napnyugtakor érezhetően csökkent a hőmérséklet, és gyorsult a pálya, így záráskor tudtunk ratrakolni, szépen kiegyengettük a pályák felületét, ami az éjszakai fagynak köszönhetően jól rögzült a vastag alapréteghez, így ma is kiváló pályákkal indul a nap. Aki a keményebb pályát szereti az korán érkezzen, később kásásodik a felület, csakúgy mint az Alpokban tavasszal, és mindehhez napos idő társul. Érdemes még az esti, kevésbé látogatott, időszakot is kihasználni, ráadásul 17 órától kedvezményes árak és 3+1 akció van érvényben, próbáljátok ki hangulatos esti sízésünket is.

Ma tehát 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. 17 órától már kedvezményes árak, és 3+1 akció. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Vannak még szabad időpontok a hét végére. Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

A hét végén tehát még biztos üzemelésünk, holnap reggel esőt jeleznek hozzánk, a további nyitva tartásról reggel döntünk, az akkori állapotoknak megfelelően. Nem kizárt egy átmeneti bezárás sem, figyeljétek friss híreinket. Addig is kedves sporttársak, használjátok ki a meglévő lehetőséget, ma még ideális körülményekkel vár Magyarország egyetlen gleccser síterepe, mely elnevezés nem egy marketing fogás, hanem kedves vendégeink becézgetése, és egyben elismerése, mert ezt a helyi emberek szorgos munkával alkották.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20220205-222448-1000.jpgp20220205-222450-4000.jpg
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.05. 08:10
(Üzenetazonosító: 215090)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Nem lesznek sokan nálunk, és 22 óráig nyitva vagyunk!

Szerencsére éjszaka ismét fagy volt nálunk, legalább is a harmatpont mutat negatív értékeket, és így lehetett ratrakolni, és nyitásra ideális pályával várjuk a hozzánk érkezőket. Később kásásodik a felület, majd napnyugta után újra gyorsul a pálya, ahogy esik a hőmérséklet. Ez az Alpok tavaszi időjárása, a napos időben lehet gyűjteni a D vitamint, mely igazán a teraszon fejti ki melegítő hatását. Ma sajnos szél is társul az enyhe időhöz, de nem lesz viharos, így jól viselhető. Holnap szél nélkül ismétlődik a jó idő, bátran lehet tervezni hozzánk.

Ma tehát már 9-22-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. 17 órától már kedvezményes árak, és 3+1 akció a kisebb csoportoknak, próbáljátok ki, hangulatos esti sízésünket is. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Vannak még helyek a hét végi csoportos tanfolyamokra. Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

Még mindig sok hó van a pályákon, üzemelni fogunk, ameddig a körülmények megengedik, jövő héten azért érdemes napi szinten tájékozódni, minden reggel jelentkezünk friss hírekkel. Egyelőre nem látszik a hóágyús hideg, reméljük a gleccser átvészeli az enyhébb időszakot, és aztán meg sem állunk márciusig.
Addig is kedves sporttársak, és visegrádi gleccser hívők, nem kell mást tennetek, mint használjátok ezt a kis csodát, nektek készítettük, és tartjuk fent, ebben a gyönyörű környezetben. Lécre, deszkára fel!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20220205-071136-1000.jpgp20220205-071101-3000.jpgp20220205-071000-5000.jpg
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.04. 08:35
(Üzenetazonosító: 215073)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sorállás mentes üzemelés, a gleccser 22 óráig nyitva!

Tegnap egész nap fagypont alatt volt a harmatpont, így a kásásodás helyett, a szemcsés sóhoz hasonló felső réteget mozgatták a síelők, boardosok, alatta végig kemény réteg volt, azaz egyáltalán nem olvadt mini gleccserünk. Már este ratrakoltuk a pályákat, így ma tartósabb lesz a felső, darált réteg, nem lesz olvasztó szél, és a naposabb idő csak a teraszokon érződik majd, azaz a pályákon tél, a teraszon tavasz, mi kell még!? Egy jó ár! Hétközi, kedvezményes árak, ráadásul 3+1 akció, és 22 óráig nyitva, hangulatos esti sízéssel. Most már tényleg ne otthon szunnyadjatok, vagy a munkahelyen robotoljatok, és vágyakozva nézegessétek kameráinkat, az a valóság, amit meg kell tapasztalni mindenkinek. Ráadásul gleccserünk gyönyörű visegrádi panorámával rendelkezik, és különleges kisugárzása van a helynek, ami önmagában elég a feltöltődéshez, hát még egy kis téli mozgással társítva!

Ma tehát már 9-22-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Lehet már jelentkezni a hét végi csoportos tanfolyamokra, van még egy-két szabad hely. Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

A hét végén még biztosan probléma mentes üzemelésünk, bátran lehet tervezni hozzánk, alapvetően napos idő lesz némi felhősödéssel, éjszakánként faggyal. A jövő hét elején még folytatódik a kicsit enyhébb időjárás, de hamarosan beköszönt az igazi tél, a statisztika is ezt támogatja! Kicsit irigykedve nézem az Amerikában tomboló telet, mi az orosz-szibériai hidegre alapozhatunk, ami jön, ha jönnie kell, szerencsére ezt még nem mi irányítjuk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20220203-202224-4000.jpg
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.03. 18:48
(Üzenetazonosító: 215063)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Igen, nagyon büszkék vagyunk "Bode" Marcira, és apja Tamás évekig gyepsível edzette. Méghogy a gyepsí rossz hatással van a sízők mozgására?! Voltam náluk egy gyepsí versenyen, Nyékládháza mellett, egy legelő szélén, ahol egy kapálógépből volt átalakítva a felvonó, vagy éppen autóval szállították fel az embereket. Igazi klassz vidéki srác Bánkútról, nagyon szurkolok neki.
Az utolsó olimpián, Dél-Koreában úgy püfölte a slalom kapukat, egy kis megingás sem látszott rajta. Gondolom azóta csak jobb lett!
Hajrá Marci! Szeretném ha az osztrákok orra alá pirítaná, mint M. Edit Szocsiban, lesiklásban.
Feladó:  szivakandrasFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.03. 18:01
(Üzenetazonosító: 215060)
szivakandras Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2020.01.13.

Sziasztok!

Szenzációs hírről számolhatok be!

Az a Kékesi Marci alpesi síelő viszi a pekingi téli olimpián a magyar zászlót, aki körülbelül hét évvel ezelőtt egy teljes napot a visegrádi sípályán edzett gyepsível.

Ha csak egy aprócska lépéssel is, de Visegrád is hozzájárult ahhoz, hogy ma Marci ott lehet az olimpián és remélhetőleg lealázza a legjobb osztrák svájci és francia síelőket.

Újabb bizonyíték arra, hogy még egy ilyen kis pályán is lehet sportértékűt - mi több élsport-értékűt - sielni.

Ja, csak úgy mellesleg, a pálya ma is brutálisan jó volt!

Lécre fel!
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.03. 08:02
(Üzenetazonosító: 215031)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjjel fagyott, pályák ratrakolva!

Éjjel fagyott nálunk, így rendbe tudtuk tenni a pályákat, így ma is kiváló körülmények vannak, elsősorban a korán érkezőknek, mert később kicsit kásásodni fog a a pályák felülete. Bár vannak akik az enyhe kásás pályára esküsznek, így mindenki megtalálja majd a számítását. A héten még biztosan kitartanak pályáink, a felvonó nyomokon kell többet dolgoznunk, de van elegendő hótartalékunk. Ma szép idő lesz és a szél is csillapodott, aki az Alpok tavaszi síelésének híve, az most kiélvezheti nálunk ezt az élményt, február elején. A teraszunkat szépen süti a nap, a pályák pedig alig kapnak belőle, hála a Nagy Villám-hegy árnyékoló hatásának, lehet gyűjteni a D vitamint.

Ma is 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Lehet már jelentkezni a hét végi csoportos tanfolyamokra, van még egy-két szabad hely. Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

Ma is kevesen lesznek nálunk, sorállás nem várható, és érdemes még munka után is elindulni hozzánk, még este is kiválóak pályákkal találkozhattok, minden este 21 óráig vagyunk nyitva a fővárostól alig egy órára. Ráadásul a kedvezményes árak mellé még 3+1 akciót is igénybe lehet venni, érdemes kicsit szervezkedni. A visegrádi gleccser vár!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
20220203-064332.jpg20220203-072128.jpg20220203-071145.jpg20220203-071254.jpg20220203-071847.jpg20220203-063806.jpg20220203-063846.jpg
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.02. 08:16
(Üzenetazonosító: 214992)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Nálunk havazott, pályák ratrakolva!

Havas jó reggelt! Az előrejelzés bejött, havazott nálunk az éjszaka, a hóhatár a pályák aljában van, sajnos az állaga elég nedves, így a meglepetésünk elmarad, egyelőre nem tudjuk újra kinyitni a 3/A pályát, de gyűlik rajta a hó, reméljük a jövő héten bekeményít a tél, mint ahogy szokott februárban. Addig is a fő pályáinkon elegendő a hóvastagság, hála a kitartó hóágyúzásnak, így problémamentesen üzemelünk a hét végén is. A frontok mennek, jönnek, de a gleccser marad, sőt még gyarapodott is rajta a hóréteg.

Ma is 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

A front előtt még fagyott nálunk, így ratrakolás után esett a friss hó (kb 5 cm), lehet szűzhavazni a korán kelőknek, azt hiszem ez különleges ezen a télen. Érdemes még munka után is elindulni hozzánk, napközben csekély a forgalom, így még este is kiválóak pályákkal találkozhattok, minden este 21 óráig vagyunk nyitva a fővárostól alig egy órára. Ráadásul a kedvezményes árak mellé még 3+1 akciót is igénybe lehet venni, érdemes kicsit szervezkedni. Vár a behavazott Visegrád!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
20220202-070853.jpg20220202-071156.jpg20220202-071655.jpg20220202-071726.jpg
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.02. 08:16
(Üzenetazonosító: 214991)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves Pablo és Daddy!

Köszönjük a jó véleményeket, segítenek a nehéz napokban, éjszakákon, továbbítom kollégáim felé is. Köszönjük, ha elmondjátok ismerőseiteknek is.

Várunk Benneteket máskor is szeretettel! Üdv! G. Rezső
Feladó:  DaddyFérfi
Dátum: 2022.02.01. 19:28
(Üzenetazonosító: 214984)
Daddy Hozzászólások: 314
Regisztrált: 2005.02.10.
26 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ma én is ott voltam és nagyon elégedett vagyok a pálya állapotával. Láthatóan sokat tesznek azért hogy ez így legyen. Kommunikációjuk és munkájuk példamutató. Ilyen az, ha az elkötelezettség sokkal nagyobb mint a bevételcentrikusság.
Gratulálok és köszönöm minden ott dolgozónak.
Előzmény: (Pablo 214982)
Feladó:  Pablo
Dátum: 2022.02.01. 17:27
(Üzenetazonosító: 214982)
Pablo Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2021.12.29.
29 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A mai nap egyszerűen szuper volt .Köszönet az ott Dolgozóknak ,akik egész nap /éjjel azon vannak ,hogy számunkra ideális körülményeket teremtsenek.
Feladó:  szivakandrasFérfiHaladó síelő
Dátum: 2022.02.01. 16:35
(Üzenetazonosító: 214978)
szivakandras Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2020.01.13.

Sziasztok!

Benyújtottam egy helyesbítési kérelmet a Magyar Tudományos akadémiához, miszerint a hó olvadáspontja nem 0, hanem kb. +6-7 °C.

Holnap jönnek ki műszerekkel ellenőrizni Visegrádon, ahol az olvadásnak a legkisebb nyomát sem látni.

Gyors és kiválóan ratrakolt a pálya. Ma reggel 2 órát síeltem és végig volt ratrakolt szűz felület.

Ausztriában ez sokkal nagyobb pályákon nem fordulhatna elő. Ott a síelők élelmesek és pillanatok alatt ellepnék a pályát, mint a legyek.

Mutassuk meg nekik a magyar virtust!

Lécre magyar!
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.02.01. 08:00
(Üzenetazonosító: 214958)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Friss hó, és még éjjel is jön, pályák ratrakolva!

Este intenzív hózápor volt nálunk, melynek maradéka a felső meredek részen még látszik, és ma éjjel is érkezik havazás hozzánk, szerencsés esetben akár 3-5 cm. Mivel a hóágyúzáshoz éjjelente nincsen elegendő hideg, így minden mm-nek nagyon örülünk, nem mellesleg szép fehér ruhába öltözteti végre, gleccserünk csodás környezetét is. Éjjel még a bébi pályát is sikerült ratrakolni, így ma is kiváló pályákkal várjuk a hozzánk érkezőket. Még este is kiválóak pályáink, mert napközben csekély a látogatottság, érdemes a hangulatos esti sízésünkre benevezni, minden nap 21 óráig vagyunk nyitva, a fővárostól alig egy órányira.

Ma is 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

Fő pályáink hava kitart a hét végéig, bátran lehet tervezni hozzánk. Holnap kis meglepetés is vár a hozzánk érkezőkre, amennyiben elegendő hó esik éjjel, megnyitjuk napközben a 3/A pályát, a tányéros lifttel. Figyeljétek friss híreinket!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
varho.jpg
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.01.31. 09:45
(Üzenetazonosító: 214930)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Folyamatosan nyitva vagyunk 21-ig, pályák ratrakolva!

Szeles tesztüzemünk megvolt, egyedül a tányéros felvonónkat kellett leállítani késő délután, egyébként üzemeltünk 21 óráig. Hajnalban csendesedett a szél és visszahűlt a levegő, alaposan átdaráltuk a hófelszínt az 1/A és 2/A pályákon, így ma kiváló pályákkal várjuk a hozzánk érkezőket. A bébi pályán keményebb a hóréteg, de napközben kicsit megenged a felület és az is jól használható lesz. A 3/A pályánkon elvékonyodott a hóréteg, azt egyelőre nem tudjuk kinyitni, de az átkötő rész a 2/A felé még üzemel, lehet variálni a lecsúszásokat.

Ma tehát 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

Fő pályáink jól viselték a megpróbáltatást, azokon még vastag a hóréteg, folyamatos nyitva tartást tervezünk a héten, nyitva tehát Magyarország egyetlen gleccser síterepe, a visegrádi. A február még csak holnap kezdődik, és előbb utóbb havazni is fog. Figyeljétek friss híreinket!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.01.30. 08:25
(Üzenetazonosító: 214906)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

A fő pályát tudtuk ratrakolni, ma napos szeles idő lesz, nincsen leállás!

Az 1/A, fő hóágyús pályánkat tudtuk ratrakolni, a többinek egyenletes a felülete. A 3/A pályán, a nagy ugrató helyén vékonyodik a hó, de ott a legszélesebb a pálya, ki lehet kerülni. Ma már napos idő lesz, a nagyobb szél pedig elviselhető, mert 5 C fok a hőmérséklet. Fontos, hogy nálunk a szél miatt nincsen leállás, folyamatosan üzemelünk. Lehet még jelentkezni oktatásra, van még pár szabad hely, de előzetes jelentkezés javasolt a +36303905972 számon. Biztosan nem lesz ma tömeg nálunk, az összes hóágyús pályánk és felvonónk működik, bátran lehet tervezni hozzánk, 17 órától már kedvezményes jegyárak és 3+1 akció, próbáljátok ki hangulatos esti sízésünket is, ami így lényegesen olcsóbb is.

Ma tehát 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A, 3/A és bébi pályákkal, valamint 5 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

A jövő héten is folyamatos üzemet tervezünk, a 3/A pálya egyedül kérdéses, reméljük előbb utóbb visszajön a hideg, és újra tudjuk frissíteni a pályákon a hóréteget. Még csak január vége van, a téli törzsidőnk nagy része, a február még előttünk van. Figyeljétek friss híreinket!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
20220121-075635.jpg
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2022.01.30. 07:57
(Üzenetazonosító: 214905)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 789
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves TZoli!

Köszönjük a jó véleményeket. Tényleg sokan voltunk, főleg a szánkósokkal együtt, így már a parkolót is irányítani kellett. Próbáltuk a szánkósokat egyenesen tovább irányítani, hogy ne foglalják el a fő parkolókban, a síelők elől a helyet, nekik onnan úgyis közelebb van a szánkózó rész. Várunk Benneteket máskor is szeretettel!

Üdv! G. Rezső
Előzmény: (TZoli 214881)
elsőelőzőkövetkezőutolsó
laponként:
összesen 2185
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.