Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (2283)Időben csökkenő Időben csökkenő
VÁrpád
205 élménybeszámolót írt
205
4 éve tag
2023.02.12. 17:36
Sőt még a zuhanyzóban habfürdő illata is lessz az embernek! Igazad van! Te nyertél!
szivakandras
56 élménybeszámolót írt
56
3 éve tag
2023.02.12. 13:38
Mennyivel jobb sport az úszás ! nem kell semmilyen hűtőládával vagy fagyasztott hallal vacakolni. csak bevizezi az ember a fürdőnadrágot ...
Előzmény: (VÁrpád 217960)
gyulimuli2
216 élménybeszámolót írt
216
16 éve tag
2023.02.12. 13:05
Talán nem véletlen a dicséret .Ti vagytok akik napi szinten KORREKTÜL
lekommunikáljátok az aktuális helyzetet . Ez olyan mint a vendéglátás ha foglalkozol a vendéggel meg lesz elégedve , visszatér és ha a szolgáltatás minősége is jó akkor mindenki boldog ilyen egyszerű. Ez a sok dicséret a ti munkátoknak szól mi örülünk és visszatérünk ti pedig ezáltal gyarapodtok és tudtok nekünk még jobb és több szolgáltatást nyújtani a mi megelégedésünkre. Hajrá Nagyvillám jó munkát és kitatást
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Visegrád - Nagyvillám
811 élménybeszámolót írt
811
13 éve tag
2023.02.12. 08:45
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Jól tartja magát mini gleccserünk!

Köszönhetően a szibériai száraz hidegnek, kiváló havat sikerült gyártanunk, ami fittyet hány az enyhébb időnek is. Csak a pálya szélén, ahol a hóágyúk álltak, van vékonyabb hóréteg (ugratók környékén), a többi helyen vastagon áll a hó. Sajnos az enyhébb éjszaka miatt nem tudtunk ratrakolni, de nem voltak sokan tegnap, így egyenletes pályafelület várja a hozzánk látogatókat.

Bátran el lehet indulni hozzánk ma is, reggel 9-től, világítással 21 óráig leszünk nyitva, kiváló feltételek vannak a sí és snowboard oktatáshoz, lehet még jelentkezni a 30/1801771-es közvetlen számon, vannak még szabad helyek a síiskolában. Működik természetesen a kölcsönzőnk, és a büfénk extra szolgáltatása, a bográcsban készült babgulyás.

Jövő héten, éjszakánként még fagyni fog, amint lehet indítjuk a hópótlást, de nem érdemes a következő hét végére várni, mert a jobb körülmények a hét elején várhatóak. Ezért is, teljes nyitva tartással várjuk a hozzánk érkezőket (9-21 óráig), érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünk igazán jó buli, és mindez a fővárostól alig egy órára.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső hóptimista üzemeltető, síoktató!
p20230212-052400-3000.jpg
Visegrád - Nagyvillám
811 élménybeszámolót írt
811
13 éve tag
2023.02.12. 08:45
Köszönjük a már-már zavarba ejtő jó véleményeket, de azt kell mondjam, én is hasonlóan élveztem minden percét a pályán töltött időnek, akár oktatásról legyen szó, vagy csak ellenőrző csúszásról, mert arra is szükség van :-)
sb
12 élménybeszámolót írt
12
11 éve tag
2023.02.11. 19:07
Valós! Fantasztikus volt péntek délután is. Köszönet a stábnak! <3
VÁrpád
205 élménybeszámolót írt
205
4 éve tag
2023.02.11. 15:11
Tudooom!
szivakandras
56 élménybeszámolót írt
56
3 éve tag
2023.02.11. 14:47
Sziasztok !

Ma sikerült korán kiérnem a pályára. És nem bántam meg ! Gyönyörűen ratrakolt kemény felület, mínusz öt fokos ideális hőmérséklet - hát kell ennél jobb?

Ahogy róttam a köröket és közben élveztem a gyönyörű dunai panorámát, megint eufória-közeli állapotba kerültem. Ez így cakkumpakk jobb mint az Alpok!

Most már csak szurkolunk kell, hogy ne erősödjön fel ez a csúnya délnyugati szél és minél tovább élvezhessük ezt a csodát!
Halmos Judit
6 élménybeszámolót írt
6
4 éve tag
2023.02.11. 09:22
Biliárdasztal alatt azt értettem, hogy szuperült kezelt volt a pálya, nem volt huplis, buckás, köves.
VÁrpád
205 élménybeszámolót írt
205
4 éve tag
2023.02.10. 21:58
Mint a biliárd asztal? Akkor gyepsí! Mondtam, hogy megéri locsolni! Természetesen minden elismerésünk az ott dolgozóknak szép munka! Mindenkinek jó szórakozást kívánok a N-V gleccseren ! Ha mar természetes havunk nincs, becsüljük meg amit készítettek! Alázattal használjuk! Sok munka van benne!
Halmos Judit
6 élménybeszámolót írt
6
4 éve tag
2023.02.10. 21:13
Ma délelőtt mi is kipróbáltuk Visegrádot. A gyerekek is nagyon élvezték. Mi nem sokkal 9 után értünk oda, de két gyerekkel nem rohan az ember, így csatolni kb pontban 10-kor tudtunk. A nagyobbik lányomnak béreltünk cipőt, meg lécet. Flottul ment ez is, pikk-pakk lábán volt a cipő.
A jegyek megvétele után bevetettük magunkat a bébipályára. Itt a gyerekek felelevenítették az elmúlt szezonok emlékeit és némi bizonytalankodás után már rótták is a köröket. Mi a férjemmel felváltva pesztonkáltuk a gyerekejet, meg mentünk a nagy pályára.
Egy rövid teaszünet után a nagyobbik lányommal átmerészkedtünk a rövid meredekebb pályára. Majd később már a nagy pályán rótta a köröket.
A pálya szuper állapotban volt, mint a biliárdasztal. Semmi bucka, vagy kő. Amit ki lehetett hozni a lejtőkből, azt megtették!
Gyerekekkel, kezdőkkel ideális. Persze a jól sielőknek rövid a hosszú pálya is, de ezt az ember tudja előre és lélekben felkészül rá. És kiélvezi minden másodpercét a siklás mámorának!
3FA9381F-FE5C-4AFE-AF86-9847A02C65E1.jpeg
359A3836-24F4-4A20-B0E0-C2A4F5813BF0.jpeg
81532EEB-1128-4366-A8B3-7F56382A9038.jpeg
727CDFA2-02F1-4319-9CCB-032E501701EC.jpeg
6CA5AD27-5FB5-4B48-B13D-DFA29ECD0ABB.jpeg
VÁrpád
205 élménybeszámolót írt
205
4 éve tag
2023.02.10. 20:57
Csak óvatosan! Ez nem olyan mint a horgászat! Be van kamerázva!! Az asszony otthonról látja, a vebcamon, hogy tényleg a sípályán vagy e! Otthon hűtőszekrényből kell jeget kaparni egy hűtőtáskába amit később a bakancsra ill a felszerelésre szórsz! A horgászatnál elég egy fagyasztott pisztrángot venni amivel bedörzsölöd a kezedet, hogy halszagod legyen! Majd azt mondod vissza kellett dobni, mert méreten aluli! Azért látom nálatok is ki a főnök! Csak meg ne tanítsd síelni! No meg horgászni! Tapasztalatból mondom! A munkaidő végeztével a ,,főnőktől” távol kell kerülni! El kell hitetni vele nehéz az a síelés! A horgászás meg unalmas!
gyulimuli2
216 élménybeszámolót írt
216
16 éve tag
2023.02.10. 17:50
Ott a pont Szivák úr én is úgy felbuzdultam hogy hazafelé jól bevásároltam Párkányban sörből hogy megünnepeljem a mai napot. Éljen a minigleccser
szivakandras
56 élménybeszámolót írt
56
3 éve tag
2023.02.10. 17:20
Sziasztok!

Először is elnézést kérek mindenkitől, akinek borzoltam az idegeit, amikor megpróbáltam humorizálni azon, hogy a síelés olyan jót tesz az embereknek, olyan jó kedvre derülnek, hogy a főnök emeli a fizetést, a diktátor nem indít háborút satöbbi.

Ennyi síelés nélkül töltött hiábavaló nap után a Visegrádi sípályán ma szembe kerültem a valósággal. Szó sincs itt kérem jókedvről! Ez nem jó kedv, ez nem jó hangulat - ez maga a TOTÁLIS EUFÓRIA!

Mivel főnök nem vagyok, ezért hazamentem és azonnal megemeltem az asszonynak a konyhapénzt.

Főnökök, lécre fel.
gyulimuli2
216 élménybeszámolót írt
216
16 éve tag
2023.02.10. 16:18
Újra él a visegrádi gleccser! Ma egy bemelegítő csuszira átugrottam és rendesen elfáradtam. Sorállás alig 3-4 ember ha meg többen lettünk indult a jobboldali felvonó szóval lehetett pörögni. Köszönet a nagyvillámi csapatnak, hogy megint megmutatták lehet magyarországon egy dombon is sípályát csinálni ha van akarat (és némi hideg). Ilyenkor sajnálom hogy nem egy ilyen csapat kezel egy másik pályát. (mert magasan a legjobb lenne). Köszönet és remélem sok munkátok lesz március végéig. Hajrá Visegrád! 🤗🤗🤗
Visegrád - Nagyvillám
811 élménybeszámolót írt
811
13 éve tag
2023.02.09. 14:48

Ma este nyit a 2/A pálya is félútig!

Éjjel, ratrakolás után, sikerült ismét rengeteg havat gyártani, már 3 pálya van nyitva nálunk, így az oktatáshoz szükséges minden feltétel megvan, kezdőtől a haladóig várunk mindenkit, aki szeretne ezzel a szép sporttal megismerkedni, vagy tudását csiszolgatni.

Holnap már nappal is nyitva vagyunk, 9-21 óráig leszünk világítással és fergeteges hangulattal. Természetesen lesz kölcsönző, büfé és már síoktatásra is lehet jelentkezni a +36301801771 számon. Hét végén teljes üzem, szombaton 9-21-ig, vasárnap pedig 9-19 óráig leszünk nyitva, minden szolgáltatásunkkal.

Emberek, újra él a visegrádi mini gleccser, már csak Te hiányzol róla, sílécre, deszkára fel! Reméljük, most már meg sem állunk márciusig, van mit kárpótolnia ennek a "télnek".

Üdv! Gutbrod Rezső hóptimista üzemeltető!
20230209-084158.jpg
20230209-092033.jpg
20230208-185745.jpg
20230208-185754.jpg
20230209-084302.jpg
Visegrád - Nagyvillám
811 élménybeszámolót írt
811
13 éve tag
2023.02.09. 14:48
Köszönjük, várunk szeretettel a királyi sípályán!
gyulimuli2
216 élménybeszámolót írt
216
16 éve tag
2023.02.08. 20:56
Éljen éljen pénteken remélem tesztelem a pályát! Addig is jó munkát kitartást! Éljen Visegrád! 🎿🤗
Visegrád - Nagyvillám
811 élménybeszámolót írt
811
13 éve tag
2023.02.08. 10:04

Ma este végre megkezdjük a 22/23-as síszezont!

Nagy küzdelem van mögöttünk, talán páran nyomon követték az éjszakai eseményeket, újjászületett Magyarország első mini gleccsere. Sokan talán már temették, de számos nehezítő körülmény ellenére, mi nem adtuk fel! Nektek, akiknek készült, már csak annyi dolgotok van, hogy használjátok, és reméljük minél többen éltek is vele.
Mint láthatjátok kénytelenek voltunk árat emelni és a bébi pálya hétközi ingyenessége is megszűnt, valamint a munkanapos nyitva tartásunk is változik, amik a mind a működésünk alapfeltételei, kérem megértéseteket.

Tehát ma délután nyit az 1/A, fő hóágyús, és a terasz előtti bébi pályánk, egyelőre esténként leszünk nyitva (szerda, csütörtök 17-21-ig), majd péntektől nappal is, és természetesen a hét-végén is teljes üzem lesz. Nyitva a kölcsönzőnk, fokozatosan feláll a havas síoktatásunk, és természetesen büfénk is lesz. A melegedőnkben nagy melegre ne számítsatok, de megfagyni senki nem fog, azt garantálom!

Figyelem, az 1/A pályát egyenletesen belőttük, de ratrakolni még nem tudtuk, következő éjjel már dolgozunk rajta, és célba vesszük a 2/A pályát is. Hamarosan jelentkezek friss hírekkel!

Üdv! Gutbrod Rezső hóptimista, síoktató, üzemeltető!
p20230208-085843-1000.jpg
VÁrpád
205 élménybeszámolót írt
205
4 éve tag
2023.02.07. 22:19
Jól hangzik! Nekem is volt olyan ismerősöm akinek a nagypapájának a testvérének az unokája, már olvasott hasonlóról! De egyenlőre itt a Kárpát -medencében ez keveseknek adatik meg! Így a ,,melós aki a munkahelyére bemegy” egy ilyen vakáció után kipihenve aktívabban dolgozik, csak illúzió!
Visegrádot szeretem! Ott kezdett a párom és két kisebb gyermekem, én is itt kezdtem újra kb 20év után!
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.