Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Paganella, Andalo és Molveno
síterep infó oldal
ÜZENETEK (268)Időben csökkenő Időben csökkenő
fbj
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2010.12.09. 15:13
dec. 17.én megyünk fai della paganellára, valaki még indul ebben az időpontban.
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2010.11.30. 19:51
Andalo - Molveno. Erről a helyről azt kell tudni, hogy téli-nyári üdülőhely. Molveno a Molveno-tóval az olaszoknak felkapott nyári üdülőhely, rengeteg szórakozási lehetőséggel. Nekem nem sikerült nyárra foglalni, mert egyrészt nyáron nagyon drága, másrészt 1 évre előre minden foglalt. Bezzeg télen! Minden szürke, csendes, zárva, ráadásul még a tavat is jól leengedik. Kiábrándító. Viszont a holt szezoni árak jól jönnek a magamfajta keleti síelőknek. Igaz, hogy minden nap pár km-t kell autózni Andaló és Molveno között, de aki csak síelni szeretne a Paganellán, annak megéri.
Molveno1.jpg
Molveno2.jpg
Gzoli
56 élménybeszámolót írt
56
17 éve tag
2010.11.30. 18:07
Mi tavaly voltunk itt egy hetet és szerintem Molveno egy csendes hely, ahol kevés a szórakozási lehetőség. Van egy pár étterem, de pl. volt, amelyik nyitva se volt ( január végén ).
Persze nem jártuk be az egész települést, csak a központi részét, de én semmilyen bulizós helyet nem láttam. Mondjuk nekünk nem is hiányzott, csak egy jó pizzériát kerestünk, és azt se könnyen találtunk. Bolt van a központban, ahol hellyel-közzel mindent lehet kapni, de mi általában a sielés után Andalo központjában egy szupermarketben ( talán CONAD a neve )
vásároltunk, mert az olcsóbbnak tűnt, és ott tényleg minden volt.Szóval szvsz Molveno inkább családosoknak való.
Üdv:Zoli
Füry
11 élménybeszámolót írt
11
13 éve tag
2010.10.11. 16:30
Mi 2011 februárba mennék Molvenoba, de mielött bevállalnám lenne egy pár kérdésem. Igazándiból Molveno érdekel. Fiatal társasággal megyünk akik el-el mennének bulizni, iszogatni este bárokba stb. Van erre lehetőség Molvenoba vagy csak Andaloba? Kaja, boltok stb-re ugyanez lenne a kérdésem, hogy van-e itt vagy csak a másik faluba? Rezidence Villa Erica-ba lenne a szállásunk, esetleg erről valaki vmit??
Skiflower
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2010.10.04. 14:08
Sziasztok! Mi 2010.jan.2-án jöttünk haza Paganelláról.
Néhány gondolatomat és tapasztalatomat szeretném megosztani. Molveno-ban voltunk és mi is a Perfekt 94 irodával, szállás: Hotel Aurora.
Sípályák, felvonók tényleg jók, a hó még szilveszterkor is adta az utánpótlást.
A szállás, étkezés, meleg víz tekintetében nem tűnt fel hiányosság.
A hely olyan amilyen ált. egy 3-.csillagos, ezzel együtt lehet, hogy mi tettük azzá, de mi barátságosnak érzékeltük.
A vendéglátás: elnézést kérek, ha én más véleményen vagyok, én segítőkésznek és jó szívűnek ismertem meg a tulajdonost és a személyzetet.
Aztán amiről senki nem írt: az iroda (kellemes) meglepetése, hogy szilveszterre partit szerveztek Palace-os dj-vel, ami telitalálatnak bizonyult! Nem kellett belépőjegyes buli helyek után bóklászni, az Aurorában helyben minden megvolt (beleértve a koktélokat "éjféli grátisz pezsgőt", stb.) Köszönet kis társaságunk nevében is a műsorért és talán megérdemel egy említést (ha jól tudom) a Dj Mezzo, amiért mindent megtett, hogy mi, a síelők a pályán kívül is csodásan érezzük magunkat!
Lehetséges, hogy említették az út előtt, de kár hogy mi valójában csak ott szereztünk tudomást a 31.-i vacsora utáni programról, mert több barátnőm is jobban idejött volna, ha tudnak róla. Lehet, hogy majd idén?
Röviden mindössze annyit szeretnék csak mondani, hogy én nagyra értékelem, ha a szokásos szállás-étkezésen túl a síelés szerelmesei bármilyen (pláne felár nélküli) pluszszolgáltatást, programot, színvonalas szórakoztatást kapnak. Kellemes síszezont mindenkinek! Adrienn
laccus67
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.02.26. 16:46
Sziasztok!
Van valakinek új infója Paganelláról?
Milyenek a viszonyok,időjárás,stb.
torzonborz
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.03. 11:07
Igen, lehet, hogy bennünk van a hiba. Én például utálom az átverést, a szervezetlenséget, az udvariatlan viselkedést, a hazudozást.
Ha az előzetes levelezésben pontosan egyeztetett és visszaigazolt fekvőhely helyett lábakra állított ágybetétre kényszerítenek, ha az előre befizetett bérletedhez megalázó körülmények között, háromszori nekifutással jutsz csak hozzá, gyanítom, hogy megváltozik a véleményed kedvenc utazási irodádról. Az is lehet, hogy nem.
Ami a vacsorát illeti, számolgatás nélkül azonnal rájöttem, hogy a levesnek titulált sós híg lé vagy a nyálkás ízetlen elfőtt étel még ilyen kedvező áron sem a kedvencem.
Örülök, hogy neked ízlett, gondolom a receptjét is elkérted.
Előzmény: (Evita78 82801)
Evita78
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.02. 10:25
Úgy látom ti egy csapat vagytok! Neked is figyelmedbe ajánlom az előbbi válaszomat!
Előzmény: (torzonborz 82498)
Evita78
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.02. 10:22
Gyanítom, hogy nem lehettek egyszerű emberek, ha már ilyen véleménnyel vagytok. Mivel én több éven keresztül utazom a Perfekttel, és eddig semmi gondom nem volt. És akikkel most találkoztam kint csapattal ők már 10 éve járnak az irodával.
Mi a Betullában voltunk és feljártunk vacsorázni, de nekünk semmi gondunk nem volt, szerintem finomak voltak az ételek.
Ha egy kicsit utána számolnál akkor rájöhetnél, hogy 2500 Ft-ból egy komplett vacsorát biztos nem kapsz egy olasz étteremben sem, egy pizza is 8-9 Euró.
Esetleg nem bennetek van a hiba???
Előzmény: (síző 82490)
noreszt
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
2010.02.01. 11:18
Sziasztok
Tegnap érkeztünk haza Paganelláról. A szállásunk a Hotel Garni Relaxban volt, ami szenzációsan felszerelt (terem garázs, fitness terem, sítároló, lift és nem utolsó sorban nagyon kedves és segítőkész házigazdák). A reggelinket és a vacsoránkat a Hotel Ideálban fogyaszthatuk el, ami a szállástól kb. másfél percre volt. A kaja menza jellegű volt, de hát olyan régen voltunk már gyerekek...! Az idő és a pálya kifogástalan volt egész héten, (kivéve a szombati napot, mert jött a sok olasz). Olvasva az előttem lévők írásait nagyon szomorú vagyok, hogy vannak még a piacon ilyen utazási irodák. Segítségül küldök egy linket: http://www.sieljunk.com/page.php?5
Mi már másodszor vagyunk ezzel az utazási irodával. Korrekt, gyors ügyintézés és olcsó árak. Remélem tudtam segíteni.
torzonborz
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.31. 18:56
Perfekt-94 egyéni cég vezetője a Hotel Aurórában székelve elküldi melegebb égtájakra az irodájánál befizetett síbérletért megjelent utast.
Nehezen, de lett bérletünk és jót síeltünk. Normális szállásunk is lett, felárért...
Sajnos az Aurórába elköltendő vacsorára is befizettünk, fejenként és alkalmanként 2.500,- Ft-ot. A jól elkészített olasz tésztán kívül a többi siralmasan magyaros menzakoszt volt.
A bab és gulyás leves még megjárta, de a többi híg sós lé némi répával vagy borsóval...
A legszörnyűbb a jó alapanyagból készült, de pocsékra sikerült natúr szelet rizibizivel volt. Elfőtt, ragacsos rizs, mázgás, sületlen hús.
Aki csak teheti kerülje az Auróra se íze se bűze "gazdaságos" kosztját és a Perfekt-94 átverős síútját.
síző
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.31. 17:22
--
síző
Most jöttünk haza Molveno-ból,ahol egy pompás síhetünk volt.
A sízés pompás volt, sajnos a hó nem esett, de szikrázó napsütés, jó fej olaszok, élményszerű pályák.
Sajnos a magát Perfekt-nek nevező gagyitourral szerződtünk szállás és ellátás ügyben és mint régi Olaszország rajongók a fárasztó, sokórás autózás után arra számítottunk, hogy minden gördülékeny lesz.
Ehelyett a megadott címen lévő másik szállodában, ahol át kellett volna venni a másnap reggeltől érvényes síbérleteket,sehol senki, majd egy bizonytalan kinézetű takarítónő került elő és össze-vissza beszélt,miszerint a főnök nincs itt ,elmentnemtudommikorjönvissza, nincspénza talefonomonnemtudomfelhívni, nemtudomaszámát..Csak álltunk előbb tátott szájjal, majd dühöngve. Nagyjából besíztük fél Európát,de ilyenünk még nem volt. Második menetre előkerült a másfél mázsás gazduram kinézetű "főnök",aki emelt hangon, ingerülten közölte, hogy nem ismer minket, kik vagyunk mi...stb. Nem fokozom. Innentől mi hagytuk el a jó modorunkat, így lett síbérlet. Amúgy a jó magyar átrázós utasszervezés jegyében az 500 m-re meghirdetett vacsorázóhely 2,6 km-re volt található,kb. harminc emeletnek megfelelő szitkülönbséggel a szállásunkhoz képest, ahol OLASZORSZÁGBAN!!!! az európai gasztronómia egyik fellegvárában babgulyást,sós vízben ázó "magyaros" valamit visz a víz + száraztésztából készített levest, félmaréknyi iszapos pudingot és hasonló különlegességeket főzött a jó magyar szakács bácsi.
Megjegyzem még a menza műfajt is lehet jól csinálni,de napi 2500 ft-ért ezt a pofátlanságot elkövetni vacsora címén..., ez nem kis sokk volt.
A szállást végül a helyi készséges olszokkal sikerült rendezni, mert a többszöri levélváltással megrendelt szállás címén 4 fő felnőtt(két pár) részére kaptunk három ágyat + egy pótágyat(kempingágy).Szerencsénkre volt egy plusz szoba és nekünk plusz pénzünk, hogy kifizessük....Tehát : Meneküljön Ki Merre Lát utazási iroda = PERFEKT.
Vajon meddig lehet még Magyarországon hazugságokra,átverésre alapozott vállalkozásokat fenntartani?
Truman
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
2010.01.25. 11:22
Sziasztok!

Tudja valaki, mikor van síszünet Olaszországban?


Köszi.
micy78
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2010.01.23. 08:48
Sziasztok! 02.01-én megyünk Paganellára Debrecenből csoportosan. Valaki jön innen?
L&K
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.20. 18:38
Sziasztok!

Már voltunk Paganellán és idén újra megyünk :) Eddig mindig csoporttal utaztunk, viszont idén privát szerveztük az utat. Szeretnénk továbbfejleszteni a sítudásunkat, és ehhez szeretnénk síoktatót kerseni. Ha tud valaki névvel, elérhetőséggel segíteni, kérem írjon. Febr. 14-19ig leszünk kint. Csoporthoz is szívesen csatlakozunk.
Detty
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
2010.01.18. 21:45
Sziasztok!
16-án jöttünk haza Paganelláról. A pálya szuper, különösen a legfelső piros pályák. A Paganella 2-ben a lasagne isteni! Szállásunk Molvenóban volt, a Hotel Fontanellában. A tóra a kilátás fantasztikus, az ellátás nagyon szuper, olasz kajákat adnak, a forró csoki isteni... a igazi olaszos ellátásra vágysz, tudom ajánlani! Szóval minden szuper volt, jövőre is szeretnénk ide visszamenni.
Jó síelést mindenkinek!
PePro
77 élménybeszámolót írt
77
20 éve tag
2010.01.15. 13:43
Molvénóban igazából nem tudok éttermet, de a tó partján a nagy parkolónál van egy jó kis pizzéria mi oda szoktunk menni.
Ahogy a kiskabinos felvonó parkolójához megyünk fel a kocsival, jobbra van egy kis domb ott lehet szánkózni. Volt egy tuba pálya a domb szélén tavaly, de idén az nincs beüzemelve.
Előzmény: (Gzoli 79909)
DSCF5572.JPG
Gzoli
56 élménybeszámolót írt
56
17 éve tag
2010.01.13. 17:43
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol van itt, vagy a közelben szánkópálya? Itt a sielők.hu síterep ismertetőjében azt olvastam, hogy van,a sípálya saját honlapján viszont nem találtam erről semmit. Emellett érdekelne az is, hogy Molvenoban melyik éttermet érdemes kipróbálni.
Előre is köszönöm.
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2010.01.08. 23:37
Sziasztok!
Hajnalban indulunk Paganellára.Remélem az idei síelésünk is lesz olyan jó mint a tavalyi.Mindenkinek jó síelést kívánok,és sok havat!!!
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
2010.01.05. 01:24
Emlékszem, hogy egyszer bementünk egy pici helyre, ahol nem a M.o.-on ismert kerek pizzát, hanem az úgynevezett "pizza taglio"-t készítették, ami vastagabb tésztás, általában nagy tepsiből szeletelik kis téglalapalakúra. Itt egy-egy szeletet is megsütöttek, ha jól emlékszem. Szinte biztos, hogy innen lehet elvitelre is venni. Nem étterem, hanem az a bárszékes jellegű hely. Andalóban van. Ha a google map alapján nem tévedek, akkor aránylag közel a központhoz, a Via Laghet és a Via Perli kereszteződésében.
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.