Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Paganella, Andalo és Molveno topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Evita78
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.02. 10:22
Gyanítom, hogy nem lehettek egyszerű emberek, ha már ilyen véleménnyel vagytok. Mivel én több éven keresztül utazom a Perfekttel, és eddig semmi gondom nem volt. És akikkel most találkoztam kint csapattal ők már 10 éve járnak az irodával.
Mi a Betullában voltunk és feljártunk vacsorázni, de nekünk semmi gondunk nem volt, szerintem finomak voltak az ételek.
Ha egy kicsit utána számolnál akkor rájöhetnél, hogy 2500 Ft-ból egy komplett vacsorát biztos nem kapsz egy olasz étteremben sem, egy pizza is 8-9 Euró.
Esetleg nem bennetek van a hiba???
Előzmény: (síző 82490)
síző
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.31. 17:22
--
síző
Most jöttünk haza Molveno-ból,ahol egy pompás síhetünk volt.
A sízés pompás volt, sajnos a hó nem esett, de szikrázó napsütés, jó fej olaszok, élményszerű pályák.
Sajnos a magát Perfekt-nek nevező gagyitourral szerződtünk szállás és ellátás ügyben és mint régi Olaszország rajongók a fárasztó, sokórás autózás után arra számítottunk, hogy minden gördülékeny lesz.
Ehelyett a megadott címen lévő másik szállodában, ahol át kellett volna venni a másnap reggeltől érvényes síbérleteket,sehol senki, majd egy bizonytalan kinézetű takarítónő került elő és össze-vissza beszélt,miszerint a főnök nincs itt ,elmentnemtudommikorjönvissza, nincspénza talefonomonnemtudomfelhívni, nemtudomaszámát..Csak álltunk előbb tátott szájjal, majd dühöngve. Nagyjából besíztük fél Európát,de ilyenünk még nem volt. Második menetre előkerült a másfél mázsás gazduram kinézetű "főnök",aki emelt hangon, ingerülten közölte, hogy nem ismer minket, kik vagyunk mi...stb. Nem fokozom. Innentől mi hagytuk el a jó modorunkat, így lett síbérlet. Amúgy a jó magyar átrázós utasszervezés jegyében az 500 m-re meghirdetett vacsorázóhely 2,6 km-re volt található,kb. harminc emeletnek megfelelő szitkülönbséggel a szállásunkhoz képest, ahol OLASZORSZÁGBAN!!!! az európai gasztronómia egyik fellegvárában babgulyást,sós vízben ázó "magyaros" valamit visz a víz + száraztésztából készített levest, félmaréknyi iszapos pudingot és hasonló különlegességeket főzött a jó magyar szakács bácsi.
Megjegyzem még a menza műfajt is lehet jól csinálni,de napi 2500 ft-ért ezt a pofátlanságot elkövetni vacsora címén..., ez nem kis sokk volt.
A szállást végül a helyi készséges olszokkal sikerült rendezni, mert a többszöri levélváltással megrendelt szállás címén 4 fő felnőtt(két pár) részére kaptunk három ágyat + egy pótágyat(kempingágy).Szerencsénkre volt egy plusz szoba és nekünk plusz pénzünk, hogy kifizessük....Tehát : Meneküljön Ki Merre Lát utazási iroda = PERFEKT.
Vajon meddig lehet még Magyarországon hazugságokra,átverésre alapozott vállalkozásokat fenntartani?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.