Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterepek értékelése és beszámolók kiemelése

ÜZENETEK (132)Időben csökkenő Időben csökkenő
PEDRO
838 élménybeszámolót írt
838
16 éve tag
2009.08.12. 09:30
Bravo,és köszönet!
Bukfenc
547 élménybeszámolót írt
547
15 éve tag
2009.08.07. 20:15
Üdv!
Köszi Andrea! Egyre jobb az oldal. Mire indul a szezon a tévelygők rá se ismernek!
Kreiscberghez írtam szövegest is, ha gondolod nézz bele.
Jó telet!:)
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2009.08.07. 12:10
Ma felkerült a Regisztráció / Bejelentkezés gomb a portál jobb felső sarkába. Ha be vagy jelentezve akkor bárhol jársz a site-on vissza tudsz egy kattintással navigálni a saját profil oldaladra. Így sokkal kényelmesebbé vált a síterepek értékelése.

Készítettünk egy rövid leírást a síterep értékelés funkcióhoz, az eddig felmerült kérdések alapján:
https://sielok.hu/rovat/portalinfo/cikk/siterepek-ertekelese/

Ha van még kérdésetek, akkor várjuk!
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2009.08.04. 08:25
Upsz, tényleg volt itt tegnap egy hiba, miután behúztuk a fotókat a beszámolókba, de már jóó:))
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2009.08.03. 17:19
Észrevettem a "csillag ikont", de eddig akárhányra kattintottam, a "The page cannot be displayed" felirat jön be. Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van?

A saját sítudásom értékelése jópofa dolog, részemről örülnék egy "Szeretek síelni" kategóriának. :-)))
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2009.07.29. 14:52
Elkészült végre és fel is került a kék-piros-fekete ikon a usernév mellé aszerint, hogy ki milyen sí- és snowboardtudást adott meg a profillapján.

A fórumban felül a "Profilom" linkre kattintva lehet ezt kiválasztani, illetve bármikor módosítani, ha valakiből időközben kezdő síelőből profivá válik :-)

Még néhány újdonság várható a fórumban, addig is várjuk az észrevételeket, hogy az eddigi fejlesztések hogy tetszenek.

A síterep értékelés / beszámolók oldalak valamint a kapcsolódó fórumok között is létesítettünk kereszthivatkozást, vajon ezt észrevette-e valaki? (ld. csillag ikon - csatolt képen jelölve)
Ennek a funkciója az, hogy ha egy adott síterep topikjában pl. már több száz hozzászólás összegyűlt, de te nem vagy kíváncsi a csevegős részre, csak a tényleges, informatív beszámolókra akkor egy kattintással (klikk a csillag ikonra) láthatod a kiválogatott érdemi beszámolókat.

Ugyanez a csillag ikon a síterep ország és régió listákban is megjelenik, ld. pl.:
https://sielok.hu/siterepek/franciaorszag/
csillag-ikon.jpg
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2009.07.21. 14:14
Szecsinek még nem válaszoltam:
Mivel a sítudást kék - piros - fekete színű ikonokkal szeretnénk jelezni, ezért maradna inkább az egyszerű kezdő - haladó - profi besorolás, nem igazán akarjuk túlbonyolítani a megjelenést halványpiros, sötétkék és egyéb árnyalatokkal.

Persze a tudásszint módosítható, ahogy valaki fejlődik, mint minden más is a profilban.
Nagy örömmel láttuk, hogy már most elég sokan elkezdték értékelni a síterepeket, pedig még csak nyár közepe van:)
Szecsi
542 élménybeszámolót írt
542
17 éve tag
2009.07.16. 11:46
Annyival egészíteném ki a dolgokat, hogy az adatlapon lévő sítudáshoz betennék még egy középhaladó és egy "fél-profi" (jobb most nem jutott eszembe) és oktatói kategóriát.

Üdv. Szecsi
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2009.07.15. 07:48
Köszi a gyors reakciót!

Vassy írta: "Informatív lenne például, ha a "Síterep értékelése" sorban megjelenne, hogy a jelenlegi érték hány szavazatból jött össze."

Ez már megvalósult: ha a síterep alatt a csillagokra viszed az egeret akkor láthatod az eddig leadott szavazatok számát és az átlag értéket. Mivel most indul a dolog, még kevés a szavazat, de ha több lesz, akkor majd lehet, hogy jobban látható helyre is kiírjuk.

A másik ötleted, hogy több szempont szerinti értékelést vezessünk be nálunk is felvetődött, de végül az egyszerűbb megoldást választottuk, hiszen így sokkal gyorsabban fel tudja venni mindenki azokat a terepeket a profillapjára ahol már járt. Nem akartuk ezt túl macerássá tenni.

A szöveges értékelést, véleményt, kommentárt, beszámolót stb a fórumba lehet továbbra is beírni, onnan emeljük át az értékelés oldalra, ha az hozzáad valami pluszt az adott síterep leírásához. Így tényleg minden szubjektív vélemény helyet kap!

Érdemes a Profil módosításra is rákattintani, mert itt ki tudjátok egészíteni az adatlapotokat néhány új dologgal (pl. sítudás), MM pl. be tudja fűzni linkként a címét. Úgy gondoltuk ezek is hasznos adalékok a felhasználóknak és az olvasóknak is.

MM ötlete is jó és simán megvalósítható. Az értékelés funkciót még fejlesztjük, köszönjük a tippeket.
MM
563 élménybeszámolót írt
563
15 éve tag
2009.07.14. 22:50
Hello,

Egyetértek, jó ötlet a dolog, meg amiket vasssy irt.

Ezt még kiegészíteném azzal, hogy lehet jó lenne látni, hogy az értékeléseket ki adta, és ott megnézni, hogy az egyének mikre adtak már értékelést, tehát látható legyen az, hogy mihez viszonyitanak. Másik alternativa (vasssy ötletéhez), hogy az értékelésnél kommentárt kell irni, és ugy lehet leadni. Pontozni soxor könnyű, megfogalmazni nem biztos hogy olyan egyszerű hogy miért annyi az annyi.

Biztos bonyolult, dehát álmodjunk nagyot :-)
MM
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2009.07.14. 22:30
Ez tényleg nagyon jó ötlet! Legalábbis nekem tetszik... :-)

Ötletek:
Informatív lenne például, ha a "Síterep értékelése" sorban megjelenne, hogy a jelenlegi érték hány szavazatból jött össze.

A másik ötletem lehet, hogy már kicsit túlbonyolítása a dolgoknak, de pl. lehetne tönn kategória, ami alapján értékelni lehetne az adott terepet, mondjuk liftrendszer, pályakezelés, várkozási idő, pályák változatossága, családbarátság, vendégszeretet, megközelíthetőség, stb. Megjelenne az összesített és a kategóriánkénti pontszám is, így látni lehetne, hogy hogyan jött ki a 2,5 vagy 4,3*. Mert mindenkinek más fontos egy terepen.
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2009.07.14. 16:06
Új fejlesztés készült el a fórumban és a portálon!

Mostantól minden síterepet tudtok értékelni 1-5 csillag között. Az értékelés bekerül a felhasználó adatlapjára, a Profil is megújult. Nézegessétek, teszteljétek, az észrevételeket örömmel vesszük emailben vagy itt a fórumon.

A csillagos értékelésen túl az adott síterep értékelőlapjára a szerkesztők kiemelik a fórumból kiválasztott legértékesebb beszámolókat, véleményeket is. A kiválogatás még tart, augusztusra reméljük készen leszünk!

Íme egy példa síterep értékelésre:
https://sielok.hu/siterepek/ertekeles/zakopane/
Így ha valaki egy adott terepről akar bővebb infóhoz jutni, és nincs ideje végigbogarászni az adott síterep fórum olykor több száz hozzászólását, itt megtalálja a leghasznosabbakat kimazsolázva.

Ez pedig az új profillap, példaként nézzétek meg legaktívabb fórum tagunkat - talán ő járt közülünk a legtöbb síterepen?
https://sielok.hu/profil/1235354771/

Szeretnénk minden fórumozót arra kérni, hogy értékelje azokat a síterepeket ahol már járt, így télen, ha már több ezer szavazat lesz a rendszerben toplistát tudunk generálni az értékelésekből.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.