Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

dannydog által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (32)Időben csökkenő Időben csökkenő
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
Topik: Bánkút
2011.12.18. 14:55
Kedves Kutas Dávid!

Nagyon jól tudom, hogy melyik pályákat fényképeztem, hisz régebben sokat síeltem itt.
A 3-as biztos, hogy nem volt kaszálva, de a 2-esen is jócskán látszik a fű magassága, úgyhogy ha volt is, elég felületesen.
Az említett kezelésről meg annyit, hogy a 2-es pályán tényleg végig ment a Ratrak egyszer, viszont a többin nem. És ezt friss, mint mondottam nemrég voltam fenn.
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
Topik: Bánkút
2011.12.18. 13:52
Akkor rosszul emlékszel, mert legalább 40-50 cm friss hó után mentem fel, és utána vihettem talpat javítani a símet. Ennyire jól lekezelték a pályákat.
Mellesleg épp most voltam fenn Bánkúton szétnézni egy kicsit.
A 2-es pályán láttam Ratrak nyomot, amit el sem akartam hinni, mondjuk ettől még bokáig süllyedtem a hóba, tehát nem nagyon tömörödött.
A fű, meg természetesen mindenütt látszik...ennyit a kaszálásról! A képeken azt hiszem nagyon jól látszik.
Előzmény: (kokobsk 127403)
20111218010.jpg
20111218013.jpg
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
Topik: Bánkút
2011.12.17. 21:47
Szerintem nem az Én hozzáállásommal van a probléma hanem a pályát üzemeltető "szakemberekével".
2 vagy 3 éve voltam fenn egy kiadósabb havazás (40-50 cm) után két nappal, gondolván, hogy ennyi hóval azért csak tudnak valami kezdeni. Hát nem...
Buckák, kövek mindenhol már kora reggel! Ez volt az utolsó próbálkozásom Bánkúttal. Az árakat meg hagyjuk inkább.
Gyerek, és tizenéves koromban el sem tudom mondani, milyen jókat síeltem Bánkúton. A szerda estéket szerettem a legjobban. De ez az akkori állapotok közelében sincs!
Inkább kiugrok Szlovákiába, összességében nem sokkal többe kerül, élvezem a síelést, és nem teszem tönkre a léceimet!
Előzmény: (mitro 127390)
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
Topik: Bánkút
2011.12.17. 20:06
Az a legnagyobb probléma, hogy rossz kezekben van Bánkút. Valamelyik nap voltam fenn szétnézni, elszomorító volt...
30-40 cm fű a pályákon, lekaszálni minek?!
Ha 5 méter hó fog esni akkor sem lesznek jók a pályák, mert nem foglalkoznak vele, nem kezelik, pedig van Ratrakjuk tudtommal.
2-3 nap alatt lesíelik, és ennyi... Ez a tapasztalatom, úgyhogy hiába van közel, soha többet nem megyek oda síelni!
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.10.25. 08:43
Sziasztok! Január 28-án megyünk Les 2 Alpes-ba egy jó nagy csapattal, a szállásunk a Le Flocon D'Or-ban valamint a Residence du Soleil-ben lesznek megoldva tudtommal.
Érdeklődnék azoktól, akik már jártak itt, hogy mire számíthatunk, hogy lehet könnyen becsatlakozni a rendszerbe, valamint mindenféle infót megköszönök.
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
Topik: Csorba-tó
2011.03.12. 22:32
Sziasztok!

Én ma voltam kinn a Csorbán. 10 óra körül értünk oda, simán fel tudtunk menni a parkolóba. Ennek ellenére látszott, hogy nem lesznek ma kevesen.
Gyorsan felmentünk, és az új pályán a 6 személyes felvonó mellett síeltünk délelőtt. Igaz a hó már erőteljesen el kezdett olvadni, de még kb. délig elfogadható állapotban volt.
Délben megebédeltünk, mire visszaértünk, a pálya irgalmatlanul buckás volt, és több helyen kilátszott már a talaj. Párat még csúsztunk rajta, aztán mondták a többiek, hogy a másik oldal még viszonylag jó. Igazuk is volt, még legalább egy órát elfogadható pályán tudtunk síelni. Viszont 2 óra után ez is "odalett", de ha már itt vagyunk nem hátráltunk meg némi buckától, és 4 előtt 10 perccel fejeztük be a csúszkálást. Igaz a vége felé, már nagyon keresni kellett a jó nyomvonalat, főleg a pálya tetején.
Sajnos ez a meleg igen gyorsan gyalulja a havat a pályákról, és ha így marad, lassan bezárhatnak.
Összességében jót síeltünk, a felvonóknál is inkább csak délelőtt volt némi sor, délutánra sokan megijedtek a buckáktól, de azért ha haladósan mentünk lefele, igen oda kellett figyelni, nehogy kocc legyen.
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.02.04. 16:50
Szia!

Nekünk a Quaestor Travel-től intézte egy lány, akinél már törzsutasnak számítunk, lelkiismeret furdalása is van, úgyhogy mindent meg fog tenni, hogy kapjunk valamit. Vagy engedményt egy következő útra, vagy esetleg némi készpénzt vissza. De ez még nem biztos, ha valami kiderül, megírom.
A legközelebb nekem holnap lesz Szlovákiába, innen ahol lakom 200 km-en belül nagyon sok síterep található. Pl a Csorba-tó is 197 km.
Úgyhogy tavaszig még lesz pár egynapos Szlovákiába, aztán talán március vége Lachtal, de ez még nem biztos.
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.02.03. 18:58
Szia!

Volt velünk egy kicsit "harcias" lány, aki panaszt tett az utazási irodánál, és jelen állás szerint elképzelhető, hogy valamilyen formában kompenzációt kapunk az "átverés miatt".
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.01.31. 21:02
Érdeklődve olvastam a hozzászólásod, ha Neked ez a ..... kimerítette az all inclusive ellátás fogalmát, akkor valószínűleg veled van a baj.
Nem egy helyen voltam már síelni, szállodában, apartmanban, panzióban, de az itt tapasztalt ellátás a legutolsók között van. 17-en voltunk jan. 18 és 23 között, tehát veletek egy időpontban, és egyhangúlag állapítottuk meg, hogy ezért a pénzért egy nulla volt amit kaptunk!
Pontosan azért fizetek a pályaszállásért, hogy ne kelljen autóba ülnöm, mert ha már autóba akarok ülni, akkor a pályától pár kilométerre szállok meg jóval olcsóbban, és kocsikázok. Ha már beültem tök mindegy, hogy 500 métert, vagy 5 kilométert autózok.
A reggeli totál egyhangú volt, minden nap ugyanaz. Itt a müzlikről nem akarok beszélni, mert azt egye aki akarja, meg aki fogyózik, de ne az, aki egész nap lécen akar állni!:)
Az ebéd az...inkább nem beszélek róla. A vacsorával nekünk sem volt komolyabb problémánk.
A fűtéssel kapcsolatban, volt velünk gyerekes család, ők szóltak a recepción, hogy ha nem csinálnak valamit, akkor oltári balhé lesz. Ezek után lett náluk valamivel melegebb...:)
Végül még annyit, hogy a magyar felszolgálók (akik tényleg aranyosak voltak), elárulták, hogy a töröknek ez az utolsó szezonja, és valószínűleg még amit lehet kivasal a helyből, és ezért nincs választék, ezért por a leves stb...
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.01.28. 09:55
Sajnos mi is itt voltunk elszállásolva, és mi voltunk, akik virslit és szalonnát vittünk a reggelihez, mert már untuk az egyhangú reggelit ( öt féle felvágott, sajt). Minden reggel ugyanaz. Az ebéd az egy rossz vicc volt. Valami tésztaféle porlevessel, ehetetlen. Inkább a hüttékben ebédeltünk az első két nap tapasztalata után. Nesze neked all inclusive ellátás!!! Talán még a vacsora ami elfogadható szinten volt, ha minden hasonló minőségű lett volna, egy szót sem szólok.
Pályaszállásért fizettünk, ennek ellenére az apartmantelep egy más részén helyeztek el minket (17-en voltunk). A sípálya kb. 500-600 méterre volt a szállásunktól, az ebédlő valamivel messzebb. Délután fáradtan, bakancsban nem volt túl kellemes a szállásig gyalogolni. Reggel, és este szintén gyalogolnunk kellet az étkezőhöz. Nem is a gyaloglás a probléma, hanem az, hogy nem ezért fizettünk nem kevés pénzt. Voltam már pár helyen, de egy rossz félpanzió is űberelte ezt az all inculive-nak nevezett nem is tudom hova soroljam ellátást. Az apartmanjainktól nem messze szintén volt egy étterem ami hozzá tartozott, viszont a paraszt török azt nem nyitotta ki, mert még nincs telt ház címszóval, majd februárban!!! Az első napi cirkuszolás után annyit sikerült elérnünk, hogy legalább este beülhessünk oda beszélgetni, iszogatni persze a kajáért fel kellett gyalogolnunk, mert azt nem hozatta le.
A házakban nagyon hideg volt! Nem vagyok fázós, de rendesen fel kellet bent öltöznünk, hogy ne fázzunk, ez sem volt kellemes az egész napos síelés után.
A magyar személyzet tényleg nagyon rendes, és aranyos volt, elmondtuk a problémáinkat, együtt éreztek velünk, de sajna nem tudtak mit tenni.
Köszönetképp távozáskor nem fizettük az az idegenforgalmi adót, nem töltöttünk ki semmi papírt, egyszerűen megreggeliztünk (virslit és szalonnát), a zárakban hagytuk a kulcsokat és eljöttünk.
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.01.23. 21:22
Sziasztok!

Mi ma jöttünk haza, hála a keddi hóesésnek és az utána következő kemény mínuszoknak a pályák állapota nagyon jó, persze jegesedések azért előfordulnak itt-ott, de mi eszméletlen jókat síeltünk a hatnapos ottlétünk folyamán.
A szállás, és az ellátás viszont hagyott kívánnivalót maga után.
Még annyit talán, hogy a St. Oswaldi rész nekünk kezeletlenebbnek tűnt, mint a BKK-i, és a pályák is sokkal jobbak lenn.
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
Topik: Lachtal
2010.12.17. 09:26
Sziasztok!

Tegnap este érkeztünk haza Lachtal-ból. Mivel nagyrészt jól síelő csapattal voltam, mi nagyon jókat síeltünk, az enyhén szólva "kőkeményre fagyott" pályákon. A pályák közepe szinte mindenhol jeges volt, viszont a szélein szinte tökéletes volt a hó.
Második nap arra is fény derült, hogy a "szélkerekes" oldalon sokkal jobb minőségűek a pályák, úgyhogy érdemes volt átköltözni oda, igaz az első 2 napban csak csákányossal lehetett feljutni a tetőre, talán ennek is köszönhető, hogy 11 óra magasságában még "szűz" pályákon síelhettünk. Tegnap már elindították az új hatszemélyest is, így kényelmesen tudtuk besíelni ezt az oldalt.
Tegnap a ragyogó időben még a csúcsot is meg tudtuk támadni, igaz oda csákányos visz, de a látvány kárpótol ezért.
Összességében jól éreztük magunkat, A Lachtalhausban volt a szállásunk, magyar személyzettel, szinte csak magyar vendégekkel.
A pályák szinte üresek voltak, de ez sokkal inkább előny, mintsem hátrány, úgyhogy egy besízésnek szinte tökéletes 4 nap volt.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.