Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
kole77
265 élménybeszámolót írt
265
19 éve tag
2011.03.03. 21:10
Akkor nem csak én ereztem úgy , hogy tegnap nagyon szuper pályán lehetett síelni.
Én még soha nem menetem ennyire jó pályán M.o.-on!!!!

Azt azért hozzá kell tennem hogy nem is esett hó az utóbbi időben így az az üzemeltetőknek és az ott dolgozóknak MAXIMÁLIS TISZTELETEM!!!!

KÖSZÖNJÜK!
Előzmény: (vasssy 113311)
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2011.03.03. 14:40
Mindig azt szoktam mondani, hogy nekem a március-áprilisi síelések jönnek be a legjobban. Ez eddig főleg külföldi terepeken szerzett tapasztalatokon alapult, de tegnap óta Magyarországra is igaznak tekintem. A márciust legalábbis.

Tegnap ismét kimentünk munka után egy kis csúszásra a kollégákkal, illetve a sínaptár előnyeit kihasználva maci-lacival is együtt csúsztunk. Mikor odaértünk elkezdett szállingózni a hó, aztán rendesen esni, néha már-már majdnem szakadt. Ezt a sötétszemüveges és a szemüvegtelen sporttársak annyira nem komálták, de szerintem rendkívül jó, igazi téli hangulatot kölcsönzött a tájnak, párosulva az alacsonyra ereszkedő felhőalappal, ami a ködben elvesző végtelen felvonó látványát nyújtotta a lámpák sejtelmes fényénél. Viszont cserébe nem volt szél. Ez számomra szokatlanul, de nem kellemetlenül hatott, a köd pedig csak a "csúcs" környékén volt jelen és nem állandóna. A pálya először jó volt, aztán a folyamatos havazás hatására még jobb lett, s mire végeztünk a pályán kívüli részeket is 2-3cm friss hótakaró borította.

Lehet csak én éreztem úgy, de talán egy kicsit többen voltak mint amit szerda este megszoktunk. Talán ezt megerősíti az is, hogy a felvonó viszonylag sokszor állt (múlt szerdán 5-9-ig talán 1x állt meg alattunk). Persze azért nagyon jókat lehetett csúszni. Ami kicsit fura volt, hogy az 1-es alsó szakaszának sötétebbik felén egyik lecsúszásról a másikra stanglik nőttek ki - gondolom a havazás jótékony hatása növesztette őket :-) - mégpedig egészen alacsony fajták, majdnem el is kaptam az egyiket.

Óra. Múlt héten fedeztem fel, azóta ott néztem az időt, ha eszembe jutott. Ha nem, akkor azért, mert ott a liftház falán eléggé kiesik a látótérből és nem is túl nagy. Valószínőleg hasznosabb lenne, ha mondjuk a kapunál vagy a jegybódé hátulján lenne kirakva jól látható méretben, akkor nem a forgókapunál derülne ki, hogy a következő "felvonás" már nem fér bele, caplathat vissza az ember fia és/vagy lánya a parkolóhoz.

Részemről ebben a szezonban (valószínűsíthetőleg) ez volt az utolsó eplényi csúszás, jövőre újra jövünk!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.