Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Koralpe topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
vdk3x
24 élménybeszámolót írt
24
13 éve tag
2011.03.12. 08:27
Koralpe-t a helyén kell kezelni.

Akit nem zavarnak az igencsak rövidke, olykor elkeskenyedő, viszonylag lankás pályák, az egész napos csákányozás, a csekély változatosság (hisz mindig ugyanazon a 3-4 rövid pályán kell síelni), a pezsgő éjszakai élet hiánya, a viszonylagos elszigeteltség (hisz a szerpentin miatt, kicsit nyűgös átmenni másik pályára) az jól érezheti magát itt is.

Én egy napot voltam itt, csodálatos időben és hóviszonyokkal, tök üres pályákon, de nem fogott meg igazán semmi, így nem vágyok vissza oda, de ha egy nekem kedves társaság pont ide akarna menni és engem is hívna (és nem sikerül őket rábeszélnem arra, hogy menjünk még mondjuk 90 km-t a csodás Bad Kleinkirchheimig), akkor azért persze nem mondanék nemet, hisz jókat csúszkálni lehet azért itt is :-)
Előzmény: (maci-laci 114870)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.03.11. 19:52
Bár még nem voltam itt de azt bátran leírom ,hogy egy hely megítélésében erősen játszik, hogy milyen hóviszonyok közepette volt ott az ember. A pályák és az infrastruktúra adott, ha valakinek ez nem jön be az Ok. Viszont ha a hóviszonyok miatt húz le egy terepet az szerintem nem szerencsés.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.