Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Rogla topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
morzsa82
96 élménybeszámolót írt
96
13 éve tag
2012.03.22. 20:31
Szia! én voltam a hűtőmágneses. Köszi hogy megnézted. A katica még hála égnek épségben díszeleg a hűtőn :-)))
Előzmény: (Future 137595)
Future
40 élménybeszámolót írt
40
17 éve tag
2012.03.19. 15:44
Sziasztok!
Tegnap este értünk haza. 4 napig csodálatos, szikrázó napsütésben síeltünk,tegnapra jött a hatalmas szél és a 10-es pálya tetejéig lejövő felhő(.
Összességében nagyon kegyes volt a hegy, de nem kell elhinni a 110cm havat, sőőőőt. Mindenhol olvadt, csak a pálya szélén felhalmozott műhó volt pár napig 1 méter, de a végére azt is elterítették, hogy legyen min siklani. A sífutók, arra a kérdésre, hogy milyen volt a hó, csak annyit mondtak, hogy volt, ahol volt)
A Hotel Rogla kifogástalan, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret jót enni, este még csatákat akar vívni fallabda, foci,kézilabda,tenisz,vagy pingpong területeken, vagy csak egyszerűen úszni, szaunázni szeretne. Nem mellesleg pedig van olyan "lusta", hogy szeret a szállodából szinte azonnal a pályára lépni)
Azért tudnak valamit így márciusban a hóról, mert a szálloda annyi nap ingyen síbérletet ad, ahány éjszakát eltöltöttünk.
Valaki itt keresett hűtőmágnest, Roglás-képeset, jelentem, megnéztem és csak katicás volt. Aki még teheti, annak jó síelést, jó havat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.