Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
GYT
46 élménybeszámolót írt
46
12 éve tag
2012.12.16. 21:07
Ez nem az a fórum, ahol sok helye lenne megbántódásnak :)))
Inkább csak elsírtam bánatomat, hogy pénteken nem tudtam megejteni a szezon első csúszását, pedig nagyon vártam már... Aztán ahogy készültem a vasárnapra, úgy mosta el az eső, így még jobban fájt a péntek kihagyása... De talán jövő hétvégén vagy a két ünnep között!!
Addig is marad a "fejben síelés"...

Jó munkát kívánok a visegrádi csapatnak, és várom a híreket a jövő hétvégére vonatkozóan :)
Előzmény: (klaci 146382)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2012.12.15. 22:52
Szia!
Nem akartam senkit megbántani, de úgy érzem, hogy sokszor nagyobb a hangoztatott síelési vágy, mint a tényleges megjelenés a pályákon.
Amúgy én is hétköznap dolgozom, igaz nem este 8-ig, ezért nálam csak az esti síelés játszik. Hétvégén se megyek ki nappal, mert akkor tényleg van tömeg, ami viszont este ismeretlen fogalom, legyen szó szerdáról, vagy szombatról. Én legalábbis így tapasztaltam.
Az esti síelésnek egyébként különleges hangulata van: gyönyörű a fényárban úszó pálya, újra kezd kifagyni a napközben esetleg kicsit felpuhult hó, sokszor a szél is eláll, az egész olyan varázslatosan mesebeli. Csak az tudhatja, aki már próbálta.
Nagyon remélem, hogy a mai eső tényleg csak egyszeri alkalom, és sok-sok hónak az előfutára.

Jó szezont kívánok mindannyiunknak!
Előzmény: (GYT 146305)
GYT
46 élménybeszámolót írt
46
12 éve tag
2012.12.15. 11:26
A többi, valóban kiéhezett sporttárs tegnap - lévén hétköznap - este 7-8-ig dolgozott. Én legalábbis biztosan, és sajnos a mai is munkanap...
De ami ennél is szomorúbb, hogy holnapra már gyakorlatilag összepakoltuk a motyót, hogy reggel csak a kocsiba kelljen beülni, és irány Visegrád vagy a Mátra, de úgy látom, hogy az időjárás nem a barátunk.
Kicsit elképesztőnek érzem, hogy ezt az esőt (vagy mi a sz..t) pont a hétvégére kellett megkapnunk, amikor a hétköznap dolgozó, ámde valóban kiéhezett sporttársak is neki tudnának indulni a pályáknak.

A helyzetjelentéseket köszönjük (és várjuk továbbra is), és a tegnapi síelőkre irigykedve reméljük, hogy holnap újra nyitnak a pályák, és élvezhető minőségű marad a hó...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.