Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
2012.12.23. 08:51
Mi tegnap este tudtok le az idei szezonban a besízést a "visegrádi mini gleccseren". Nagyon jók voltak a körülmények, zárásig köröztünk. Budapestiek és környékiek. Ki kell használni ezt a lehetőséget. Nekünk Budafokról esti forgalomban éppen 1 óra háztól-házig az út.
Hajrá, Visegrád!
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.12.23. 08:01
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ratrakolt, kifagyott pályákkal, hamarosan kezdődő hóeséssel, tehát igazi téli idővel várunk mindenkit aki a karácsonyi hajrában egy kis mozgásra vágyik.

Érdemes ma kilátogatni hozzánk, mert csak mára tudjuk garantálni az igazi téli időt, sajnos enyheség várható a következő napokban. Ennek ellenére persze folyamatosan nyitva leszünk a Szenteste esti sízést kivéve (24-én 9-17-ig), de a sízési körülmények biztosan romlani fognak a következő napokban. Szerencsére az előrejelzések már nem mondanak katasztrófa meleget, legalább is nálunk, így reméljük egy esetleges kényszerű bezárás után hamar újra tudunk nyitni.

Ameddig lehetséges természetesen folyamatosan üzemelünk, de a természet erőinek nekünk is engedelmeskedni kell, ha úgy döntenek az égiek. Folyamatosan jelentkezünk friss hírekkel. Akikkel nem találkoznánk, azoknak kívánunk békés, boldog karácsonyt.

Várunk mindenkit a gyönyörű Visegrádon továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.