Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2013.01.08. 15:53
Szerintem azért ez így nem teljesen korrekt. Szép volna, egy elegáns gesztus lenne, de semmi esetre sem korrekt. A jegyváltás előtt felhívták figyelmét a rosszabb körülményekre. Figyelmeztették, hogy a jegyvisszaváltás semmilyen formában nem lehetséges, sőt bármikor bezárhatnak. Volt lehetősége tájékozódni, amit meg is tett. A felvonó elindítással, a nyitva tartással a Síaréna egy lehetőséget biztosított számára, amivel vagy él, vagy nem él. Aztán hozott egy döntést, ami rossznak bizonyult. De ez az Ő döntése volt.
A korrekt az lenne, ha elmenne megfelelő hóviszonyok esetén is, csúszna egy jót, aztán itt leírná azt is. Ehhez a beszámolóhoz meg tanulságul hozzátehetné a mostani képeit, és melléírhatná, hogy messziről ilyen körülmények között senki ne induljon el.
Előzmény: (maci-laci 149822)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2013.01.08. 15:10
Régen olvastam már ilyen korrekt módon megfogalmazott kritikát és az Aréna részéről is pozitív volt a reakció. Mivel Te pontokba szedted az észrevételeket, szerencsésebb lett volna nekik is így reagálni. Ne legyünk telhetetlenek, mert a kommunikációjuk így is óriásit lépett előre az eddigiekhez képest. Az Aréna részéről egy gesztus lenne ha vendégül látnának egy napra és ez alkalommal bemutathatnák a pályát alaposabban neked. A személyes találkozó hatására talán még az userneved is megváltozhat ;)
elvesztett_ugyfel
10 élménybeszámolót írt
10
11 éve tag
2013.01.08. 14:54
robin, Pistabácsi, RM, maci-laci, Nordica Vili
Készítettem videókat és fényképeket is, de azt nem tudom csak veletek megosztani. Mivel pozitív jelzés érkezett a kritikára, így a publikálás elmarad.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.