Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2013.01.16. 13:27
Mikor mi voltunk, akkor egy tartálykocsi folyamatosan hordta a vizet. Egy jó nagy darab, olyan kamion méretű. Este a tök sötétben is. Nincs más, mikor jön félre kell állni.
kovacsl1976
11 élménybeszámolót írt
11
11 éve tag
2013.01.16. 11:51
Tegnap voltunk egy délutáni csúszásra Bp-ről. Nagyon jó volt a hó, hangulatos a táj, megérte elmenni.

A lenti hüttében ebédeltünk csúszás előtt, nagyon finom volt az étel és kedves a személyzet, ahogy egyébként a pálya körül is mindenki.

Szóval megérte elmenni, javaslom másoknak is Bp-ről egy déli indulással!

Amit nem értettem, hogy a kamionok mit keresnek a szűk pályára vezető úton. Mikor mentünk a pályához, az egyik "kedves" sofőr vagy 60-nal jött felfelé, mi meg az árokban a hófalban végeztük neki köszönhetően, egyszerűen letúrt minket az útról.
Még két apróság: Éjszaka szerintem jó volna legalább némi fénnyel kivilágítani a felvonókat, mert tök sötétben szerintem zavaró felfelé menni. A másik pedig hogy a parkolónál is érdemes lenne eltolni a havat, tegnap ahogy olvadt kisebb tavak alakultak ki benne.

Ja és még valami, ami igazán jó lenne annak, aki 1,5+ órás utazás után ér oda, vagy még annyi vár rá síelés után. Egy öltöző kis fakkokkal, számzárral. Nem a hóban/latyakban kéne öltözni a hóesésben/esőben/hidegben, hanem kényelmes meleg helyen. Nem tudom ilyen van-e valahol, nem is figyeltem még, de sokat hozzátenne az élményhez! :)

További jó fejlesztéseket és jó szezont!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.