Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
pocahontas
58 élménybeszámolót írt
58
11 éve tag
2013.01.18. 21:11
Ez a freeride dolog ez tényleg szuper!

Ma kint voltunk. Minden szuper volt, tök jó hó. Egy sima elsőkerék hajtású kocsival mentünk (persze téli gumival), simán elközlekedtünk. Nem értem minek ez a felhajtás, ha esik egy kis hó. A sípályánál különben teljesen jól le volt egész nap takarítva a bevezető út.
Temérdek hó van a pályákon, és tényleg a mellette levő redőben is. Ezek az őrült snowboardosok nyomják eszeveszettül. Mondjuk én is kihasználnám, ha érdekelne, mert ennyi hó az erdőben nem túl gyakran van Magyarországon. Salzkammergutot idézi nekem.
Síaréna Vibe Park
736 élménybeszámolót írt
736
11 éve tag
2013.01.18. 20:30
A havazás és a szél elállt, az utak jól járhatóak, a hóakadályokat a közútkezelők eltüntették, és mi is kitakarítottuk a sípályához vezető utakat és a parkolóinkat. A Nordica Síaréna zökkenőmentesen megközelíthető.

Az előttünk álló két nap az évtized legjobb síhétvégéjének ígérkezik. Szombatra napsütéses időt jósolnak a Bakonyba. Holnap megnyitjuk az összes sípályát, és az összes felvonó üzemel majd. Ez azt jelenti, hogy összesen 6371 méter pályán síelhettek, és 7 felvonónk (összesen 7350 fő/óra kapacitással) üzemel. A pályákat már le is ratrakoltuk. Vasárnap lesz a IV. Snow Day kihagyhatatlan családi programokkal, és rengeteg sok hóval. Gyertek el a hétvégén és próbáljátok ki Magyarország legváltozatosabb sípályarendszerét, melyet a legnagyobb felvonókapacitás szolgál ki!

A sípályákat övező erdők természetes hótakarója 50-80 cm, a pályán kívüli síelést, snowboardozást kedvelőknek kiváló terep. Olyan freeride paradicsom, melyet még nem látott Magyarország!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.