Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chamrousse topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
mac13
18 élménybeszámolót írt
18
14 éve tag
2013.02.04. 07:23
Megszeretném kérdezni melyik busszal, melyik irodával voltál?
siposdoktor
6 élménybeszámolót írt
6
12 éve tag
2013.02.03. 15:27
2013/01/26 - 2013/02/02
Chamrousse 1700, Le Domaine de l'Arselle

SZÁLLÁS: Az előre egyeztetett időpont körül érkeztünk meg. Fél órán belül megkaptuk a kulcsokat és költözhettünk be.
A de l'Arselle 5 egymástól különálló épületből áll. Sajnos a csoportunkat szétszedték és külön épületekben laktunk, ami nagyobb baráti társaságoknál nem olyan kényelmes.
A szobák elrendezése eltérő. A földszinti szobáknál az "udvarról" lépünk be egyből a konyhába, mellette egy franciaágyas helység, és hátul egy emeletes ágy található. Így erkély nincs, amire lehetne pakolni. Az emeleti szobák 2 hálószobásak + konyha, tágas erkéllyel és szép panorámával. A felszereltség a szokásos.
Ha esténként normálisan viselkedtek, akkor nem fognak szólni. Szállásról igazából ennyi.
Check-outnál volt egy kis problémánk, mivel kaptunk egy papírt h 10:20kor lesz az átadás, de 9kor már ott volt egy francia srác és sürgetett, hiába mutogattuk neki a "papier"t. Kaptunk tőle 30 percet, szóval igyekeznünk kellett. Aztán szólt, h a tükör és az ágy alatti rész még szerinte nincs kész, ezt gyorsan korrigáltuk. Kaptunk tőle egy jól megfeleltet.

SÍPÁLYA: a szállástól a TS Arselle felvonó 5 perc sétára található. Ez a legegyszerűbb módja, hogy a sípályára jussunk. Busszal ugyan el lehet menni más felvonókhoz, de az időben sokat elvesz. Szóval mi minden nap legyalogoltunk, meg fel.
A pályarendszer szerintem kiváló, mindenki megtalálhatja a neki valót. A piros olimpiai pálya nekem nagyon tetszett, de Chamrousse 1700-on is vannak jó pályák.
Első 2 nap volt legjobb a minőség, sajnos a hét közepe fele felmelegedés kezdődött, amit olvadás, majd eső követett.
A snowpark elég komoly. Van szlalon pálya, ugratók, sebességmérő, meg elég sok minden. A síelések alatt a nap általában sütött, ezért még jobban lehetett élvezni ezt a kellemes időtöltést.

CHAMROUSSE 1700: Chamrousse 3 részre van osztva, van 1700, 1750, meg 1650. Mindegyik részen megtalálhatók a szokásos egységek, de most 1700-ról írok.
A szállás alatt van egy sherpa, 5 perc séta kb, egy hangulatos étterem, egy intersport, pár síszervíz és kölcsönző, illetve egy K-Dox nevű hely, ahol minden második este volt buli. Ez a TS Arselle nevű felvonónál található.
A szálláshoz jár két mágneskártya is, amit az itt található wellnessben lehet kihasználni. 1 kártyával többen is bemehettek, nem számít. Van szauna, edzőterem, jacuzzi és egy medence is, aminek a vízhőmérséklete nem túl meleg, legalábbis mikor mi voltunk ott, nem volt az. De lehet használni, és ez a lényeg.

Összességében egy jó pályarendszer, jó szállással és gyönyörű panorámával. Pár év múlva szívesen visszatérnék. 5/5.

U.i.: Hazafele az erős havazás miatt a Frejuson keresztül jöttünk, melynek költségét a cég magára vállalta. Plusz pont nekik ezért!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.