Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kraliky topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
dodi
48 élménybeszámolót írt
48
16 éve tag
2014.02.02. 18:13
Ma mi is megjártuk ezt a helyet. Az úton végig szemerkélt az eső és 2-3 fok körül váltakozott a hőmérséklet. Besztercebányára érve valóban csak a GPS-re lehet hagyatkozni engem egy behajtani tilos táblával lezárt útra vitt ami még félig kapuval is bevolt zárva. Újratervezés után két körforgalmat megjárva egy trolibusz után menve találtam rá a Tajov-i útra. Innen már ment végi egyenesen de fönt én sem tudtam merre kell menni. A parkoltatás profi módon megoldva, szépen mindenkit sorba állítottak, hogy ne legyen össze vissza sor, és a végén ki lehessen jönni. Ilyen parkoltatással még sehol nem találkoztam. A pénztárban kis sor a sedávacka lanovkánál szintén nagy sor de tényleg 3-5 perc alatt elnyelte a sort. A pálya remekül kezelt jó hó és fönt gyönyörű 6 fokos napsütésben lehetett sielni. Hóesésben azért nem biztos, hogy nekivágnék az útnak mert az utolsó 6 km-ben szinte minden lehet a szerpentinen és a szűk falusi utcában. Nagy hóban nem tudom hogyan lehet feljutni mert a hólánc sem oldja meg a szűk utat. Lehet, hogy egyirányúsítanak mint valaha Polanán? Nem tudom. Így viszont tökéletes volt. A büfés kislány azért a nagy tömegben kicsit morcos volt de ez érthető. Remek pálya ha jók lesznek az útviszonyok még biztosan elmegyünk.
Előzmény: (Robin 168618)
Robin
2501 élménybeszámolót írt
2501
17 éve tag
2014.02.02. 17:03
Nekem mint nagy gyereknek is remek választás. :) Legalábbis az én stílusomnak. Túl hosszú beszámolót nem igazán szeretnék írni mert azt már meg tették már az előttem hozzászóló sport társak. De pár szóban annyit ,hogy a terephez hozzávezető út szinte sehol sincs kitáblázva. Besztercebányán át a városon-teljesen a gps-re hagyatkozva- a tescó után kell letérnünk. Pár kanyar után a Tajov táblát figyelni és egy meredek szerpentinen felfelé haladnunk. Aztán Králikyba beérve a falu végén jobbra tartva érjük el a pályát-sorompón áthaladva. A parkoló elég nagy. Még egész közel sikerült a pályához parkolnunk. A központi négyüléses felvonó igen gyorsan nyeli a tömeget lévén két sebességes ami az állomásokhoz érve belassít aztán szépen megindul. Többször a 20 méterest sort 5 perc alatt elfogyasztotta ! Maga a fő pálya 850 méter hosszú de erről jobbra és balra is le lehetett térni. Nem egyenletes lejtésű de igazi kék és széles! Mi leginkább a jobbra lévő csákányost használtuk ami ugyan rövidebb de a végén van egy kicsivel meredekebb rész és kevesebben használják mint az ülős felvonót. A Koliba -Laci amire te gondolsz az már az enyészeté- nagyon korrekt és sok helyen megállná a helyét Európában! Az árak viszont szlovákosak. Egy Kelt sör pl : 1,20 euró és az ételek sem drágák. Megnéztük az iglót is ami nem nagy de tetszetős. A terep tényleg igazi kezdőbarát de még én is jól éreztem magam és ide bármikor visszajönnék megfelelő társaság kíséretében. Nekem tetszett !
Előzmény: (maci-laci 168570)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2014.02.02. 06:56
Gyerekekkel remek választás, mert ha megfeszülnek sem tudnak elcsavarogni. Koliba alul-fölül, így egy kis túlzással akár lécen is kérhetjük kedvenc italunkat ételünket.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.