Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Semmering - Stuhleck topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pip
36 élménybeszámolót írt
36
14 éve tag
2014.02.10. 11:45
Remélem igazad lesz, mert szerda-csüt mennénk ki :)
Szilvásgombóc
108 élménybeszámolót írt
108
14 éve tag
2014.02.10. 06:58
A keleti terepek hoszegenysege miatt volt nemi huzavona a hetvegen, de vegulis Stuhleck lett a celpont. Penteken jart kint egy ismerosom, azt mondta szodaval elmegy.

8 elott ott voltunk a parkoloban, gyengen szemerkelt az eso.
Ahogy indultak a liftek nyeregbe szalltunk es irany a hegy.
A volgyben tulajdonkeppen nem volt ho (poenos a kommunikalt 30cm), a palyak also reszen is csak egy keves, tobb helyen lehetett barna foltokat latni.

Rossz idot josoltak vasarnapra, azert is valasztottuk ezt a napot. Ugy okoskodtunk, hogy ilyenkor a helyiek nem fognak kijonni es nem lesz az a nagy tomeg. Be is jott, kb 10 percet alltunk osszesen sorban.

A Stuhleckban kb feletol az eso enyhe havazasra valtott, de meg vizes hoval. A W11 tetejen mar rendesen omlott a ho, a palyak is jol neztek ki.
Egesz nap esett, kezdetben kisebb, delutanra nagyobb buckak valtottak egymast. De puha porhobol!!
A bubis liftek utan eleg kellemetlen volt a szakado hoesesben a Steinbachalm jeges liftjen ucsorogni :) nemi szellel megspekelve :)
De megerte.
A 11-es palyan boven volt ho, a mellette levo fenyvesben is kb 20-25cm friss. Nehanyszor mi is kilatogattunk, szuper elmeny volt.

A palyak addig voltak jok, ahol az 1-es 1a-ra es 1bra agazik, alatta tenyleg keves ho, az is inkabb kasas, majdhogynem latyakos. De a fenti reszek tenyleg jok.

Nap kozben kicsit hult a levego, es 11-tol a volgyben is havazasra valtott at. Delben leugrottunk kesztyut es sapit cserelni, a ekkor mar a kocsi tetejen is allt a ho.

Az alsobb reszeken a vizes ho ratapadt a szemuvegre, es delutanra at is aztunk - en mindossze ennyi negativumot tudok felhozni.
Aki szereti a palyan a friss havat, annak szerintem elvezetes nap volt, mi sem bantuk meg...

Vegul egy gondolat az idojaras elorejelzesrol:
szombat delutan amit lehetett megneztem a neten, szinte egybehangzo volt amit irtak:
-4, -5 fok, 30-45km/h szel es 6-7cm ho varhato. Nos ehelyett: +1, -2 fok, a szel a W11 tetejeig tulajdonkeppen nem is fujt (a Stuhleck tetejen mondjuk igen) es szerintem legalabb 25cm ho esett, de lehet hogy a hegyen 30-35cm is.

Ha sikerul eldolgozni a havat es az ido is jobbra fordul, akkor a het kozepen szerintem nagyon jo valasztas lesz Stuhleck.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.