Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Nildiko
12 élménybeszámolót írt
12
15 éve tag
2014.02.11. 20:40
Nagyon gyerek függő, ki mennyit bír. Nekem a lányom 3 éves, a fiam 5 volt, mikor elkezdtek együtt tanulni síelni.
A lányom az óra végére mindig nyűgös és nagyon fáradt volt, volt hogy hamarabb be is fejezte. A fiam bírta. Ha jól emlékszem 60 perces oktatáson voltak, de csak ketten. Ha volt elég hely a hüttében, hogy ott pihizzen, akkor benn voltunk. De ebéd idő tájékán, vagy közel utána kicsi rá az esély. De akkor is tudott aludni!!! Kinn leültem vele a szabadban, szélvédett helyen egy padra. Síruhában jól fel vannak öltözve. Rádőlt a lábamra és simán elaludt!!!! Csak nyűgösködött volna, ha cipelem tovább, utaztatom stb.
Velük hamarabb abba is kell hagyni a síelést. Pontosabban nem kell hazamenni, az egyik szülő simán síelhet még, ők meg szívesen eljátszanak a hóban.
Ami még szerintem fontos. Nálam mindig volt a zsebemben műzli, Balaton szelet, stb. nekik az átmeneti energia pótlásra.
Előzmény: (Fireant 169397)
Fireant
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2014.02.11. 19:54
Szia, köszönöm, meglátjuk, hogyan boldogulunk. Az oktatásra itt fizettünk be, így a kinti nem érint minket
Előzmény: (Lendy 169424)
Lendy
5 élménybeszámolót írt
5
10 éve tag
2014.02.11. 15:47
Szia, Fireant!

Némi kisgyerekes tapasztalat a helyszínről, oktatásról:januárban voltunk egy 5 és egy 7 évessel Kreischbergen. Ők már nem alszanak délután, viszont úgy lefárasztotta őket a délelőtti odafigyelős, gyakorlós két óra az oktatóval, hogy esélye nem lett volna őket délután is rávenni a szervezett síelésre(pedig van energiájuk bőven). Egy hosszú ebédszünet után inkább családilag csúszkáltunk kicsit, aztán vége is lett a sínapnak. Ha a gyerkőcötök bír zajban szundítani, azt is kipróbálhatjátok hogy ráérősen fogyasztotok valamit a nagy hütte (K.wirt) emeletén, amíg valamelyikőtök ölébe dőlve töltődik kicsit a gyerek. Van fent egy játszószoba is, egy apró ablaktalan kuckó, kb 3 négyzetméter, olyan mint egy barlang, a gyerekeknek tetszett.
Az első két nap után úgyis kiderül, mit bír a gyerek, készülj a legmacerásabb verzióra, úgy nem érhet csalódás! :)

Az oktatásnál pedig hiába néztük ki az öt napos 2*2 órás csomagárat, a hölgy, aki kezelésbe vette a fiúkat felvilágosított, hogy alkalomról-alkalomra működnek. Hiába van a weblapjukon az ajánlat, a gyakorlatban minden két órás síelés után fizettünk, ha nem voltak öten, akkor a kiscsoportos árat, ha megvolt a létszám, akkor a normál csoportárat.
Jó síelést :) !
Előzmény: (Fireant 169397)
Fireant
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2014.02.11. 12:55
Sziasztok!

A hétvégén megyünk Kreischbergre síelni, kisgyerekkel (4 éves). A kicsi még szokott aludni ebéd után. A kérdésem, hogy tudja valaki, hogy a hegyen (pl. egy hüttében), vagy valahol van kicsiknek alvási lehetőség, vagy úgy kalkuláljunk, hogy vissza kell autóznunk Murau-ba a szállásra? Oktatás van nekik délelőtt is és délután is elvileg, de ha autóba kell ülni és elmenni a szállásra, akkor alvással együtt biztos nem érünk vissza a délutáni oktatásra, vagyis inkább 4-ig sem, így csak délelőttre korlátozódna a csúszás. Ti hogy oldjátok ezt meg?

Köszi a válaszokat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.