Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Alpesi Sí Világkupa topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
2014.03.09. 19:15
Eleinte, nagyon komáltam Hirschert, de amióta látom, hogy mennyire nem tudja sportszerűen elviselni a vereséget, azóta csökkent a renoméja. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy Matt direkt hibázott (különösen ha látta Hirscher arcát a beérkezése után), a szlalom ilyen, mindig benne van a hibázás lehetősége.
Előzmény: (Brockey 171315)
Brockey
209 élménybeszámolót írt
209
17 éve tag
2014.03.09. 15:41
Matt szurkoló (is) vagyok már régóta, és Hirschert nem is nagyon szeretem (elismerve, hogy kiváló versenyző). Nekem is átfutott az agyamon, hogy nem utasításra esett-e el, de nem hinném. Nem tartom valószínűnek, hogy 34 évesen lemondott volna egy VK bronzéremről. Mindjárt vége a szezonnak, ebben a korban már nem biztos, hogy a jövő évi szezonra tökéletesen sikerül a felkészülés, esetleg közbejön egy sérülés, szóval nem garantált, hogy valaha még dobogóra fog állni. Ilyen körülmények között szerintem semmilyen utasításra nem dobott volna el egy érmet (az aranyról már az eséskor nem beszélhettünk). Zaklatott 2. futam volt, és ő az aranyra ment, így sikerült. Azért az olimpiai arannyal nem cserélné el:-) Szerintem.
Előzmény: (blac 171312)
blac
25 élménybeszámolót írt
25
11 éve tag
2014.03.09. 14:03
Kicsit érdekesen alakul a VK végkimenetele.
A párom gyök kettővel siel, viszont neki is feltünő volt Matt botladozása a második futamban... A kíváncsiság beszél belőlem - az osztrák szövetségi kapitány, vagy esetleg Hirscher papa sportdiplomáciája vetett véget Matt szárnyalásának?????
Ti hogy látjátok a kialakut helyzetet?????
(Matt látta-e Hirscher arckifejezését az olimpián?)
Mindenesetre érdekes és izgalmas VK döntőre számíthatunk.
Üdv mindenkinek - Laci
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.