Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Boardos kérdések topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Idipolisz
62 élménybeszámolót írt
62
13 éve tag
2014.11.17. 16:09
Sztem kérdezzük meg Schumacher-t ő hogy van vele.
Viccet félre téve. Pont olyan mint a biztonsági öv - nem szeretjük becsatolni de életet menthet. Baleset veszélyes sportot űzünk itt mindannyian. Nem szeretni kell hanem viselni. Nem abból kell kiindulni hogy ma mit fogok csinálni, a barátnőmet a tanuló pálya alján gázolta le egy részeg sielő, 15 perc emlékezet kiesés - nem kis riadalom, de hál' istennek semmi maradandó- azóta ő csak is bukóban hajlandó csúszni. Sajnos egy pálya rendszerben sosem egyedül vagyunk így mindig ott van az hogy a saját hibánkon kívül is eshetünk egy baleset áldozatául. A szűzhavazásnál sokkal kevesebb az esélye egy ilyen balesetnek, ott nem tartom olyan fontosnak de jobb ha rajtunk van mindig. Van aki szemüveget sem szeret hordani mert nem lát benne. Meg kell szokni.
Előzmény: (basquiat 174326)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2014.11.17. 15:59
mi mondjuk meg, hogy vegyél e fel bukót vagy sem?
Engem a sima pályán egyszer eltrafált egy öreg a bukómat megfejelve. Enyhe agyrázkodása lett. Inkább a másik feje fájjon mint az enyém.
Előzmény: (basquiat 174326)
basquiat
117 élménybeszámolót írt
117
11 éve tag
2014.11.17. 14:52
A múltkor az idei szezont várva dumálgattunk a barátokkal és előjött a bukósisak kérdése.
Örök vita, hogy ki mikor veszi föl, én általában soha és ezért baszogatnak is rendesen (néha jogosan). Van aki csak, ha tudja, hogy aznap parkozunk stb.
Én személy szerint általában mindig akkor verem be a fejem, ha rajtam van a bukó és ez csak a bukónak köszönhető mivel 3-4-5 centit megnő a fejem kerülete és nem tartok rá az esésre annyit. Általában csak akkor hordom most már, ha reggel eltervezzük, hogy ugrálni fogunk, pályázáshoz, szűzhavas túrákhoz nem szeretem.
Ti hogy vagytok a bukó kérdéssel?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.