Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Semmering - Stuhleck topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
samuraptor
93 élménybeszámolót írt
93
14 éve tag
2015.01.04. 19:38
Kevés és nemrég érkezett hó, induló szezon, viszkető talpak tízezrei, földrajzi adottságok (pl. Bécs közelsége), hétvége, mindez tényleg nem a legideálisabb egy kisgyerekes startra.
Cimborákkal péntek-szombat mi is kinn voltunk, való igaz, hogy ekkora tömeget még én sem láttam itt. A baj ilyenkor az, hogy egyébként nem kritikus helyeken, rövid szakaszokon extrém rossz pályaállapot alakul ki (bucka, tétovázók hada) pl.panoráma hüttéből kék 1-en elindulva az elején, kék 10 közepén az egyik közepes letörésnél, vagy a piros 1b alján, amikor is a kék 1a zárva.
Ezeken a szakaszokon egy kezdő sírva fakad, egy átlagos síelő (magamat is ide sorolva) mormol néhány szót és igyekszik túl lenni rajta, hozzáadva, hogy a profi darazsak itt is elzúgnak mellette ezerrel, mindent összeadva veszélyes helyek. Ezeken átkecmeregve a pályák maradék része megítélésem szerint élvezhető, bár kicsit magányosabban én is jobban szeretem.
A tömeg miatt hátraszorultunk a piros 11-re, de az nem kezdőknek való, várakozás 4-6 perc (1x volt 10 perc a buborékosnál), megítélésem szerint még nem extrém sok.
Nekem is véleményem, hogy jobb körülmények között Stuhleck egy nagyon jó adottságú, szerethető terep.
Ha az ember optimálisabbat akar, akkor 200 km-t rá kell dobni és bőséggel lehet válogatni.
Kék 1 panoráma hüttéből ráfordulva
Kilátás a kék 1 elejéről
Buborékosból plexin keresztül
Buborékosból plexin keresztül
Buborékosból plexin keresztül
Piros 11 eleje
Piros 11 közepe
Piros 11 vége
eslaci
17 élménybeszámolót írt
17
13 éve tag
2015.01.04. 15:41
Tanulság.....hétvégén soha,ünnepekkor soha,....én járok rendszeresen Sthuleckra csak hétközben........csodás a pálya ,mindig feldobódva jövünk haza. Sajnálom hogy így sikerült a sínapotok.
Üdv Laci
aniko.torok.sz
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
2015.01.03. 21:57
Ma voltunk csaladdal,5 eves gyerekkel eloszor kiprobalni Semmeringet,mert kozel van.... Es szimpatikusnak tunt a palyarendszer... Soha tobbet,iszonyatos csalodas es menekultunk le a palyakrol,nehogy a legfiatalabb csaladtag orokre megutalja a sielest.😒 30 perc sorban allas a jegyekert,jeges,hasznalhatatlan,kritikan aluli palyak,csigalassu felvonok es ennek ellenere teljes jegyar,ami megegyezik a sokkal szinvonalasabb,dupla ekkora rendszerek arszintjevel.. Nem osztrak szinvonal!!! Tanulsag,utazzunk plusz egy orat es azt kapjuk,amit Ausztria igazan tud....
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.