Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Oxigényes víz vs ágyaspálinka topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2015.02.13. 20:51
Valahogy így :)
Előzmény: (maci-laci 180435)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2015.02.13. 19:52
Ha már így felbukkant ez a remek topik,talán az újabb fórumozók is elmondhatják mire esküsznek a pályán.
Mivel a kezdetektől sokat változott a világ kíváncsian várom a fejleményeket. Bemásolom a kezdő írást és remélem megosztjátok a tapasztalataitokat.
"Akkor legyen egy új topik a témáról. Már napok óta meg akartam írni az én csodaszerem receptjét is, de nem akartam a kolléga, évek óta futó, topicját tönkretenni.
Szóval tiszteletben tartom ezt a dúsított vizet és ha ennyien esküdnek rá biztosan van benne valami, de elmondom itt, mi hogyan operálunk.
Szezon előtt, idén épp erre a hétre esett, beszerzünk 20 liter barackpálinkát Göncről. Ebbe bedobálunk 2 kg aszalt sárgabarackot, amit személyesen szerzek be a buharai bazárból(!). Két hét együttlét során a két test összeérik és az így nyert nedűt laposüvegekbe szereljük ki. Óránként szoktunk öblögetni vele és a hatása parádés. Pajtikáim a megmondhatói, én az utolsó felvonóval is felmegyek és ha nem csábítanak be a hüttébe, akár bruttó 80-100 km is megvan egy sínapon.
Tudományosan talán csak úgy tudom alátámsasztani, hogy Dr Cselőtei és Dr Rátszéky profeszorokkal is lenyomtunk így egy napot Flachauban és bizony az összes műszeres vizsgálat a várt eredményeket hozta:)"
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.