Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Lungau régió: Fanningberg, Grosseck-Speiereck topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2015.12.31. 16:16
Jól sikerült a baki domborítása, így ma már tényleg nagyon jókat tudtunk síelni ismét csak Grosseck-Speierecken. Meglepő módon mintha kevesebben lettek volna, mint tegnapelőtt. A fenti pályák tökéletesek voltak, a völgybe levivők néhol jegesedés miatt csapdásak, bár ez az én hibám, mert minek próbálkozom életlen léccel?!
Mi holnap indulunk haza, az itt maradóknak és eztán érkezőknek végre természetes havat kívánunk, bár Holle anyó egyelőre meglehetősen süketnek tetteti magát.
Előzmény: (klaci 185249)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2015.12.30. 17:13
A tegnapi menü Grosseck-Speiereck volt.
Akár uncsi, akár nem, itt is remek hóviszonyokat találtunk, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a lungaui négyek közül talán itt romlottak leggyorsabban a pályák. Nem volt őrült tömeg, inkább családiasnak mondanám az egész hangulatát, ezért a relatíve is kisebb síelhető felületben vélem megtalálni az okot. Persze nem volt tragikus a helyzet, csak egy picit gyengébb, mint az előző 3 nap a másik 3 terepen.
Sajnos nejem továbbra is erős küzdelmet folytat a bakijával eddig egyértelmű vereséget szenvedve, így ismét előbb fejeztük be a napot. A bakit ma visszavittük a boltba domborításra, holnap meglátjuk hogy sikerült.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.