Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
tamás-76
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2016.01.09. 12:57
Véleményem szerint az üzemeltetőnek hiába akarsz ilyen dolgokat üzenni. Ha én lennék az üzemeltető én is hasonló marketinggel népszerűsiteném a pályámat.
Amúgy én tegnap 5-6 között értem oda és mindenki az ülős felvonónál állt sorba én pedig még 7 körül is nulla várakozással mentem a csákányossal.
Szerintem azért a hétköznapi este 8-íg nyitva tartás egész jól kihasználható és egész használható akkor.
Előzmény: (vau 185824)
vau
81 élménybeszámolót írt
81
13 éve tag
2016.01.09. 10:23
Én is max. rövidlendületben gondolkodtam a tömeget meglátva. El tudtam volna bohóckodni a pályán, sőt, lelassított rövidlendülettel még el is tudtam volna fáradni, de a pláza érzés nagyon nem hiányzott.

Gondolkodtunk alternatív napokban, megkérdeztük a helyieket hogy mikor lehet egyáltalán megmozdulni a pályán. A használható időablakok talán a nyitás utáni 1-2 óra, és a hétfő/kedd/csütörtök zárás előtt 2-3 óra. Nyitásra dolgozó embernek kb. csak hétvégén éri meg, vagy ha délben tud kezdeni dolgozni...

A post-om lényege nem is a feladás vagy csalódottság. A sok halleluja mellett itt jelezni akartam az üzemeltetőknek, hogy a trend katasztrofális. Kb. 2-3 éve még egy szuperszerda esti csúszás is használható volt. Régebben mentünk ki hétvégén nyitásra, kb. 11-ig még el is lehetett férni a pályán. (két éve volt egy olyan tavaszi teljes hétvégi nap, amikor kb. 20 autó volt összesen a parkolóban, napsütésben) A tendencia viszont erősen romló, tavaly azt hiszem egy esti csúszáson voltunk már keserű szájízzel. Egyszerűen fogynak el a használható időablakok, az emberek már keresik azokat a ritka órákat, amikor meg lehet mozdulni. A webkamerát általában nézve a hétköznap napközben is sokszor necces.

Az biztos, hogy a 4-es ülőlift nagyon sok erre a pályarendszerre. Kényelmes, gyors, és pont ez Eplény igazi baja. Nem állsz sorba, de cserébe nem is tudsz csúszni, hiába a kiválóan karbantartott hó.

Budapestről a bizonytalanra leutazni nem egy nagy öröm. Akkor már egész jó alternatíva a Normafa gyaloglással együtt...
Előzmény: (Bubek67 185818)
Bubek67
56 élménybeszámolót írt
56
15 éve tag
2016.01.09. 07:48
Szia Vau! Igen, az 50 szazalek kedvezmeny megmozgatja az embereket. Valssz masik napot, akkor nincsenek ennyien. Sajnos a Magyar sizok nagy resze szerintem nem tudja, hogy a hatulrol jovonek kell figyelni + TUL NAGY SEBESSEGET VALASZT.sot megkockaztatom, eszebe se jot kanyarodni... Gyere rovidlenduletezni, vagy gyere marciusban. Ne add fel!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.