Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
2017.01.16. 20:15
tényleg mindenki nagyon kedves a személyzet részéről, kivétel nélkül, és olyan emberléptékű a pálya, egy garantáltan jó családi élmény, akár csak pár órára is!
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2017.01.16. 08:26
Kedves Avalokitesvara!

Köszönjük az ajánlást, és a dupla jobb (B) felvonónk tetején valóban elfért volna egy terelő háló, ezt pótoljuk.
A hófánk (snowtubing) pályánk már 3 éves kortól használható, de csak önállóan beleülve, tehát nem a szülővel együtt, mert az úgy nem biztonságos. Sajnálom, hogy a téves információ miatt nem próbálták ki, várjuk Önöket legközelebb szeretettel.

Üdv! G. Rezső
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
2017.01.15. 21:43
A hófánk pálya, csak 8 év felett használható, de inkább 10 éves kortól ajánlott. Mi ezt nem tudtuk, de korrektül visszaváltották a jegyeket.
Türelmes és segítőkész személyzet, mindenhol, akik egész jól viselték a tömeget is, jó kis pálya, ideális bátorítólag besízni a gyerekekkel egy ausztriai kiruccanás előtt, hogy ne ott töltsünk el értékes órákat a "varázsszőnyegen".
A leírások alapján tartottam egy kicsit a tolókaros felvonótól, de semmi gond nem volt vele, könnyen megszoktuk (mondjuk a bal oldali könnyebben ment a gyerekeknek, a jobbkezes fogás miatt, a jobb oldalinál viszont kisebb volt a sor).
Talán egy valami necces, hogy az erdei pálya becsúszói pont a tolókaros lift tetejéhez érkeznek, de amíg ott voltam, nem volt ebből gond, csak akik becsúsztak, azoknak figyelniük kell erre.
Ma igazán szép nap volt, gyönyörű kilátással a Dunára:)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.