Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból
Üzenet szövege
Feladó:  Nelson79FérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.02.11. 21:09
(Üzenetazonosító: 199307)
Nelson79 Hozzászólások: 35
Regisztrált: 2007.02.20.
56 síterepet értékelt

Sajnos nekem is egyet kell értenem a kritikai hangokkal. Elfogult vagyok Mátraszentistvánnal és az összes hazai pályával, de...
Nagyon kevés hó van a pályán. A pályaalap szinte nincs. Ami elfogadható lenne, ha valami probléma van (víz, áram stb). De ha minden rendben, akkor ilyen időben sokkal jobb pályát lehetne csinálni.
A másik gond, hogy a felvonó kapacitás bővülés mellett nem történt új pályarészek kialakítása (vagy csak minimális szélesítés), emiatt még egy jól előkészített pályát is nagyon hamar tönkretenne a tömeg. A meglévő pályák sajnos nem tudják kiszolgálni az egyre növekvő számú síelőket és mivel a felvonó másik oldalán, ha jól tudom nem lehet hóágyúzni, ezért nem is nagyon látom, hogy a helyzetet, hogy lehetne megoldani.
Az 5-10 perces sor valós, de szezonban ez a jóval komolyabb pályarendszereken is előfordul.
Feladó:  Lengyel IstvánFérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.02.11. 20:37
(Üzenetazonosító: 199302)
Lengyel István Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2016.02.16.
9 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Üdv a Sporttársaknak!

Előrebocsájtom, hogy imádjuk Mátraszentistvánt! Ma mi is itt voltunk, de sajnos teljesen igaz amit a sporttárs leírt. Barnás, öreg, szétesett a hó, jeges-kásás, mintha kristálycukor lett volna. Volt ahol öklömnyi jégdarabok maradtak a ratrak után. Nagy csalódás volt. Magamfajta kezdő számára ez a pálya gyakorlatilag balesetveszélyes volt. A korábban jelzett felvonó probléma esetemben is fennáll, nekem is épp akkora a bakancsom, hogy beüléskor alászorul a széknek és fordítaná alá a lábamat. Valahogy szerintem sem lett jó a méretezés. Persze lehet, hogy nekem kellene másik bakkert vennem. De szerintem előbb-utóbb baleset lesz, valakinek el fogja törni a lábát. Mi 2 csúszás után átmentünk inkább Kékestetőre. De biztos visszamegyünk még, ahogy kezdtem is soraim, nagyon kedveljük ezt a helyet.

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 31 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.