Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
gerbazoli
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2018.02.25. 12:26
Szia! Dom Horskej Sluzby Tale.Bookingon tudsz foglalni,nekünk idén még nem sikerült mert iskolaszünethez igazodtunk.Januárban ezeken a helyeken aludtunk:Chata Grizly(magyar háziasszony),Chata Trangoska.Mindkettőt Bookingon foglaltuk.Egyszerű túristaház mindkettő,ne számíts luxusra a reggeli bőséges, finom mindkét helyen!
Előzmény: (KKy 200034)
KKy
117 élménybeszámolót írt
117
8 éve tag
2018.02.25. 11:56
Kedves Zoltán!

Megtennéd, hogy megadod az említett szállás elérhetőségét. Most is gondolkodtam két napban, de amire a fiam el tudta dönteni, nem nagyon maradt választható lehetőség.

köszönöm: KKy
Előzmény: (gerbazoli 200031)
gerbazoli
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2018.02.25. 11:37
Kedves Zoltán!Én 35 év szünet után járok újra Chopokra,de sajnos minden észrevételedet megerősítem!A magyarellenesség sajnos nagyon egyértelmű a feliratok tájékoztatók teljes hiánya bizonyítja.A szélső Déres(tótul Deres) felvonóján még olvasható a csehkomcsi időböl ottmaradt magyar haszn.utasítás!Tehát véleményem szerint amióta az ún.Szlovákia lett a Felvidék birtokosa még ha csöndesebben is de fokozódott nyelvünk üldözése!Amiért idejárok az a 200 EUR-ért vásárolható szezonbérlet,gyermekkori emlékeim és a tényleg csodálatos terep.Ja a szezonbérlet érvényes az egész Magas-Tátrára is!!!Ha először veszed a szezonbérletet egy hónapot és egy egész szezont kapsz érte,ez viszont 46 Eurós napijegy árral számolva szinte hihetetlen!Áprilisban megveszed, síelsz 6 napot és a köv. szezonodra 0 EUR a bérlet!Szerintem ilyen olcsón ilyen színvonalon nem lehet máshol síelni.Teljesen leszoktunk a panziókról,ha van hely mindig Táléban a hegyimentő-házban alszunk.Klasszikus túristaszállás, szimpatikus hegyimentő személyzet.Szívesen cáfolnám tételesen a beszámolódat de sajnos precíz,pontos!Szezonbérlet:gopass.sk természetesen csak tótul,angolul...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.