Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 3, rendezés:
Előzmény és válaszok a Bukovel topikból
Üzenet szövege
Feladó:  BanatiBarnaFérfiProfi síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2020.01.02. 15:53
(Üzenetazonosító: 207115)
BanatiBarna Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2018.02.14.
18 síterepet értékelt

Wow ezek szuper hírek, eddig is nagyon a szívembe zártam Bukovelt de így méginkabb könnyű választás odamenni. Az utakat még csak leküzdtem, de az ellenőrzőponton mindig fogcsikorgatva mentem át, főleg hogy egyszer nálam is bepróbálkoztak.
A nagy kérdés tényleg az, hogy érdemes e még mindig Románia felé kerülni, vagy gyorsabb az egyenes út, egy határátkeléssel. Remélem hamarosan valaki Tiszabecs felé is megnézi mi a helyzet.

Az árakkal kapcsolatban még csak annyit, hogy várható volt, Svájci színvonalat nem fognak sokáig ukrán - magyar árakon nyújtani.
Szerintem a filvarok hütték eszméletlen jó minőségűek, szóval pénztárca függvényében simán megéri oda is bemenni, még ha nem is minden nap. Mi Március 12-től megyünk nagyobb társasággal, addigra általában már elmegy a tömeg és csak a szép pálya marad ;)
Előzmény: (Schlosser 207069)
Feladó:  SchlosserFérfiHaladó síelő
Dátum: 2019.12.31. 18:53
(Üzenetazonosító: 207069)
Schlosser Hozzászólások: 60
Regisztrált: 2010.01.21.
5 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Barna!

2010 óta járok ki Bukovelbe, sosem volt még ilyen jó az út, mint most. Mi Románián keresztül jöttünk, igy csak az Aknaszlatinától Bukovelig tartó 100 km-ről tudok biztosan nyilatkozni, de állitólag megcsinálták egészen Tiszabecsig ugyanilyenre.

Ahol nagyon rossz volt, ott teljesen új aszfaltot csináltak, ahol kevésbé, azt bekátyúzták. Amennyire meg tudom állapitani, a korábbi javitásoknál ez tartósabb munkának tűnik, remélhetőleg kitart egy darabig.

Most konkrétan az átlagos útminőség Bukovelig nem rosszabb, mint a magyar átlag, sőt. Ettől függetlenül továbbra is azt tanácsolom, hogy érdemes időben indulni és még világosban kiérni (a sok út szélén sétáló sötét ruhás gyalogos, biciklis miatt, na meg azért is, mert egy-egy kátyú azért maradt). De én most akár egy sportos, alacsony autóval is kijönnék.

Lakatos Dániel
travelbukovel.hu
Feladó:  BanatiBarnaFérfiProfi síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2019.12.31. 17:18
(Üzenetazonosító: 207066)
BanatiBarna Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2018.02.14.
18 síterepet értékelt

Aki mostanában megy / ment Bukovelbe, azoktól kérdezném, hogy az utak minőségében van e bármi javulás vagy neadjisten romlás a korábbiakhoz képest?

Tavaly ha jól emlékszem Kiscserjés - Rahó környékéig volt botrányos az út, onnan viszont teljesen járható.
h i r d e t é s


laponként: összesen 3, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »