Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
2020.02.06. 18:50
Tisztelt RM!

Végig olvasta. 😃
Az ön írása inspirált arra hogy a következő sorokat a megszólítás változtatásával egyszerűen csak bemásoljam amennyiben valaki még hasonlókat ír mint ön.😃

Minden számomra elérhető online tájékozódás ellenére biztosra szerettem volna menni, ezért TELEFONON is érdeklődtem, ahol hiányos és inkorrekt infót kaptam. Ennek a következménye egy olyan élmény megszerzése volt amit nem szerettem volna. Vili? Amúgy ide tényleg felesleges írni . 😃😃 Mindenkinek drukkol valaki. Ha a fradi veszít egy fradi drukker szerint akkor is szépen játszott a csapat, és semmi baj... 😃
Előzmény: (RM 208173)
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2020.02.06. 18:33
Belenézve az előzményekbe részben MSZI védelmében:

1. Az idei tél ebben a régióban (Magyarország, Alpok keleti része, Szlovákia) katasztrofális volt eddig hóügyileg + kevés volt az igazán hideg nap is. Ez az alacsonyan fekvő magyar pályákon is látszott. MSZI-n a kameraképek alapján a pályát összerakták, a pálya mellett badarság havat várni.

2. A szelet a legnehezebb előre jelezni. (Tátrában amikor elindultunk Donovalyba még az összes lift ment, amire odaértünk 1 óra múlva már piros riasztást adott ki a helyi szolgálat szélre. 80-100km/h-s széllökések voltak.)
Mondjuk itt ha jól értettem nem az erős szél miatt állt a lift, hanem mert valószínűleg leszakadt egy felső vezeték ...

3. Az hogy kedvezményes jegyet (itt 50% volt) ajánl fel a szolgáltató a következő alkalomra teljesen korrekt szerintem. Ausztriában (Kleinarl - Ski Amade) is hasonlóan kompenzáltak minket. (Ott szél + hóvihar miatt voltak gondok 1-2h síelés után. Konkrétan a hegy másik oldalán ragadtunk ...)

4. Az teljesen normális nyugaton is, hogy csak "szép" képek vannak a síterep galériájában. Pedig láttam már messze nem tökéletes osztrák vagy francia pályát is. ( Flachau - buckasí, Les2Alpes közepe - nem hóágyúzott, rossz hóviszonyok esetén köves ...)

Reméljük fordul a trend és legalább február végén / március elején a közelben is jó havon lehet csúszni. ;-)

Amivel viszont abszolút nem értek egyet saját magunk "lesajnálása". Várnám azokat a hsz-eket, akiknek visszaadtak TELJES/RÉSZ napi jegyárat mert leállt a lift 1/2 időben Ausztriában vagy Franciaországban ill. akinek kedvezményt adtak valaha is hétvégi napon Stuchlecken mert a pályák csak egy része ment.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.